Dlouhodobá brigáda až za 145,-kč/hod. v Rudné u Prahy.

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Rudná
  • Brigáda

Popis

Staň se součástí našeho týmu!

Dlouhodobá brigáda až za 145,-kč/hod. v Rudné u Prahy.

Koho hledáme:

Kapesné od rodičů už ti nestačí a chceš se trochu osamostatnit? Pojď pracovat k nám. Nabízíme dlouhodobo brigádu s pravidelným příjmem. Čeká tě super parta lidí, která ti se vším ze začátku pomůže, tak neváhej a pojď k nám.Co tě u nás čeká? Budeš u nás připravovat skvělé jídlo a za pokladnou obdarovávat naše zákazníky milým úsměvem.

Docházka při škole: minimálně 4 víkendové dny/měsíci a každý týden minimálně 1x po škole.Dostupnost minimálně do 22:00 u nezletilých, zletilý do 00:00.

Co nabízíme?

- nástupní mzda 140,-kč/hod. - pokud odpracuješ za měsíc víc než 60 hodin tak dostaneš navíc dalších 5,-kč za každou hodinu - 50% slevu na stravování na směně - nápoje zcela zdarma ( káva ,čaj,cola,voda.....) - příplatek za noční 30%. - benefit kartu, se kterou získáš slevy ve všech pobočkách v McDonald's ( menu za 120,-kč...) a slevy u všech našich partnerů( Datart,Knihy Dobrovský, Ryor...) - mzda na stanoveném účtu, ve stanoveném termínu do 15. dne v měsíci - fajn práci u zaměstnavatele, který s tebou počítá dlouhodobě - uvolněnou atmosféru, skvělou partu lidí a zábavu na pracovišti- svozy pro zaměstnance z Berouna nebo ze Zličína zdarma

Co očekáváme:

  • Ukončená ZŠ
  • Dovršení 15 let
  • Ochota učit se novým věcem
  • Pravidelná docházka

Těšíme se, že nám o sobě dáš vědět odpovědí na tento inzerát.

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.