Konstruktér - konstruktérka

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • Trutnov
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Step TRUTNOV a.s. na trhu působí již více než 30let, a to jak v České republice, tak v celé Evropě.Nosnou činností společnosti je výroba tlakových nádob, průmyslových kotlů na biomasu,zařízení pro energetiku,chemii,petrochemii, rafinerie s potravinářský průmysl.Staňte se členem našeho týmu a spolupracujte s námi na zkvalitnění výroby a technologických postupů.

NÁPLŇ PRÁCE:

-Tvorba výkresové dokumentace tlakových nádob podle norem (EN 13 445, AD2000 Merkblatt,ASME,ČSN 690010), kotlů na biomasu,případně ocelových nádrží.

-Projektová činnost- výpočty tepelné,hydraulické,veškeré podklady pro stavbu, tvorba technických zpráv a kotelen na biomasu

-Spolupráce s přípravou zakázek, pozice konstruktéra v naší společnosti dá uchazeči příležitost naučit se rozmanitou technickou práci v oblastech tvorby dokumentací podle mezinárodních standardů

POŽADUJEME: 

-Vzdělání : VŠ (technického zaměření) nebo SŠ (strojírenství) , praxe ve strojírenském oboru výhodou,znalost technologie a materiálů

-Znalost práce na PC, auto CAD Mechanical, Autodesk Inventor, znalost výpočetních programů Sant´ Ambrogio, Nextgen, PVESS výhodou.

-výhodou -řidičský průkaz sk.B , znalost anglického jazyka 

NABÍZÍME:

-odpovídající ohodnocení dle kvalifikace a praxe,zaměstnanecké benefity(příspěvek na stravování,příspěvek na penzijní pojištění,dodatková dovolená,možnost vzdělávání, zvyšování kvalifikace,mimořádné odměny, "Sick days")

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Umístění pracovní pozice

Step TRUTNOV a.s.

Shrnutí pracovní pozice

Pracoviště: Horská 695, 54102 Trutnov
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Marie Bulánková
E-mail: uctarna@steptrutnov.cz
Telefon: 499 407 443
ID inzerátu: 665510

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Marie Bulánková
E-mail: uctarna@steptrutnov.cz
Telefon: 499 407 443

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.