Nabídka práce: Farma Kopeček s.r.o.

O nás

Cherry i salátová rajčata

Naše společnost pěstuje malá i střední rajčata pro velkoobchodní řetězce a drobné odběratele. Skleník se rozkládá na pozemku 5 hektarů mezi Kostelcem na Hané a Smržicemi. Pěstujeme zde cherry i salátová rajčata červeného zabarvení. Semena nakupujeme v Holandsku, kde si také necháváme vypěstovat sazenice. Na našich keřících pěstujeme odrůdu malých rajčátek, kterou můžete znát pod názvem Nelinka, ale také odrůdu středního rajčete známou jako Karkulka.

Inovace na prvním místě

Abychom mohli nabídnout skutečnou kvalitu, využíváme k produkci rajčat rozsáhlou škálu moderních technologií. Rajčata jsou pěstována v hydroponickém skleníku, kde je necháváme rozrůstat až do délky 10 metrů. Vodu, která prochází systémem, umíme upravit a znovu vrátit do procesu. Skleník je vybaven výkonným vytápěním, v zimě tedy můžeme nabídnout stejně kvalitní produkt jako v letních měsících. Navíc chováme vlastní čmeláky, kteří nám slouží k opylování rostlinek rajčat.

Dodáváme do celé republiky

Rajčata z naší produkce jsou k dostání ve většině českých supermarketů. V rámci odbytového družstva Čerstvě utrženo dodáváme naše produkty do prodejen po celé České republice.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 29232996