Nabídka práce: Strojírny Bohdalice, a.s.

O nás

Společnost Strojírny Bohdalice, a.s.

má dlouholetou tradici při výrobě strojních zařízení, komponentů a ocelových konstrukcí pro široké spektrum průmyslových odvětví. Využívá svých zkušeností se zpracováním uhlíkových a nerezavějících ocelí a své dodávky uplatňuje na významných evropských a světových trzích. Základní strategií firmy je výroba vysoce kvalitních zařízení pro zpracovatelské firmy v potravinářském, strojírenském, metalurgickém, chemickém a farmaceutickém průmyslu.  Hlavní devizou firmy je technologická zkušenost a kvalita výroby.

Vyrábíme řadu špičkových vysoce produktivních strojů a zařízení pro zpracování a přípravu potravin, včetně manipulačních a skladovacích technologií. Naše dlouholetá praxe ve výrobě technologických celků, strojů a zařízení pro metalurgický a strojírenský průmysl, garantuje našim zákazníkům dodávku sofistikovaných svařovaných a montovaných celků určených jak pro chemicky agresivní prostředí, tak i do prostředí s vysokými teplotami. Zajišťujeme taktéž dodávky potřebného příslušenství pro dopravu, manipulaci a skladování.

Progresivní vývoj a výroba zařízení využívajících obnovitelné i alternativní zdroje energie, je díky výrobě koncentračních solárních systémů, Stirlingových motorů, kompostérů, fermentorů a dalších zařízení příslibem budoucího rozvoje společnosti a vysoké spokojenosti našich zákazníků.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 45274029