o Řízení a organizace kuchyňského provozu
o Stanovování technologických postupu a zodpovídání za kvalitu výroby
o Přebírání a kontrola kvality zboží ze skladu určeného na denní přípravu jídel
o Dohled nad správným a včasným výdejem obědů
o Spolupráce s vedoucím oddělení stravování
Požadujeme:
o Praxe na obdobné pozici výhodou
o Schopnost řídit tým, organizační a komunikační dovednosti
o Pečlivost, odpovědnost a samostatnost
o flexibilitu a ochotu učit se novým postupům
Zaměstnanecké výhody: Benefit karta Můj UP / 5 týdnů dovolené / Sick days
| Kontaktní osoba: | Bc. Lenka Krejčovská |
| E-mail: | KrejcovskaL@tloskov.cz |
| Telefon: | 731094680 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.