o Příprava a výdej teplých i studených jídel
o Dodržování stanovených technologických postupů
o Zodpovědnost za dodržování hygienických norem
o Spolupráce s vedoucím kuchyně a ostatními členy týmu
Požadujeme:
o Praxe v oboru výhodou
o Znalost gastronomických postupů
o Pečlivost, zodpovědnost a samostatnost
o Schopnost týmové spolupráce
o flexibilita a ochota učit se novým postupům
Zaměstnanecké výhody: Benefit karta Můj UP / 5 týdnů dovolené / Sick days
| Kontaktní osoba: | Bc. Lenka Krejčovská |
| E-mail: | KrejcovskaL@tloskov.cz |
| Telefon: | 731094680 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.