Řidič / řidička C+E na vnitrostátní přepravy - Chrášťany - Jažlovice

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha-západ

Popis

Hledáme nového zaměstnance do týmu na pozici řidiče C+E na pravidelné vnitropřepravy. Jedná se o pravidelné přepravy z Chrášťan do Jažlovic, denně v čase cca 10:00 - 17:00 hod, práce jen v pracovní dny, víkendy volné, nástup dohodou. Ideální pro uchazeče s místem bydliště v Praze a okolí (ideální Chrášťany, Jažlovice. Kladno, Hořovice). Nabízíme zázemí stabilní společnosti se sídlem v Hořicích, vždy přímé a slušné jednání, náborový příspěvek 20 tis.Kč, ohodnocení 1.500,- Kč čistého/den, po zapracování možné navýšení, firemní oblečení, mobilní telefon i pro soukromé účely, příspěvky na životní pojištění, možnost sjednání pojištění odpovědnosti - bonus při bezeškodním průběhu. Stáří vozidel max. 3 roky. Požadujeme ŘP sk. C+E, trestní bezúhonnost, profesní způsobilost, výpis z karty řidiče, praxi v řízení tahače s návěsem, chuť řídit a pracovat. Průkaz ADR není vyžadován.

Bližší informace na tel. 724 695 034 (p. Bareš) nebo 724 695 116 (p. Drahonínský) nebo zašlete životopis na e-mail: zbynek.bares@speditrans.cz. Těšíme se na Vás!

Shrnutí pracovní pozice

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Marek Drahonínský
E-mail: marek.drahoninsky@speditrans.cz
Telefon: 724695116

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.