Řidič s ŘP sk.C/kurýr na rozvoz a svoz kusových firemních zásilek - Praha a okolí

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha-západ

Popis

Hledáme do našeho týmu nového zaměstnance na pozici KURÝR/-KA s řidičským průkazem skupiny C na ROZVOZ A SVOZ KUSOVÝCH ZÁSILEK pro společnost FedEx pro oblast Praha. Požadujeme ŘP skup. C, místo bydliště ideálně v Praze a blízkém okolí - nakládka denně v Praze - Chrášťanech.

Rozvoz a svoz kusových zásilek probíhá z 80% do firem, práce jen pondělí až pátek, víkendy a svátky volné. Pracovní doba denně od 9:30 hod. Požadujeme praxi v řízení min. 1 rok, zdravotní způsobilost, výpis z rejstříku trestů. Možno i pro absolventy. Výše mzdy 35 000,- Kč čistého - dle výkonu. Datum nástupu dohodou.

Nabízíme finanční bonusy za spolehlivost, finanční bonusy v případě plnění úkolů nad rámec svých běžných povinností, zázemí stabilní společnosti, vždy přímé a slušné jednání, firemní oblečení, služební telefon i k soukromému používání (neomezené volání a SMS). Nástup možný ihned nebo dle dohody. Bližší informace na tel. 724 695 103 (p.Viktorin) nebo zašlete životopis na e-mail:miroslav.viktorin@speditrans.cz

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Nižší střední

Umístění pracovní pozice

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Miroslav Viktorin
E-mail: miroslav.viktorin@speditrans.cz
Telefon: 724695103

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.