Disponent/disponentka - dispečer/dispečerka v dopravní společnosti - pracoviště Olomouc

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • TOP zaměstnavatel
  • Olomouc

Popis

Moderní česká logistická společnost hledá do svého týmu na pracoviště v Olomouci nového kolegu nebo kolegyni na pozici disponent/disponentka - dispečer/dispečerka tuzemské i mezinárodní kamionové dopravy.

Nabízíme zajímavou a nestereotypní pracovní náplň, možnost osobního růstu, finanční odměny podle výsledků práce, nástupní mzdu 30.000,- až 35.000,- Kč (dle zkušeností a dosavadní praxe) - po zkušební době navýšení mzdy, mobilní telefon i k soukromému užívání, příspěvky na penzijní/životní pojištění, bonusové programy, vzdělávací kurzy a školení.

Požadujeme komunikační schopnosti, obchodního ducha, odolnost vůči stresu, spolehlivost, schopnost práce v týmu, znalost alespoň jednoho světového jazyka na komunikativní úrovni.

Pozice je vhodná i pro absolventy, zkušenosti z dopravy nejsou podmínkou, ale praxe v dopravě je vítána, datum nástupu dohodou.

Životopis a motivační dopis prosím zašlete na e-mail: josef.mika@speditrans.cz, případné dotazy odpovím na telefonu 724 695 131.

Těšíme se na Vás v našem týmu!

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSV

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 35 000 Kč
Pracoviště: Holická 1173/49a, 77900 Olomouc
Kontaktní osoba: Josef Míka
E-mail: josef.mika@speditrans.cz
Telefon: 724695131
ID inzerátu: 554766

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Josef Míka
E-mail: josef.mika@speditrans.cz
Telefon: 724695131

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.