Lakýrník ve výrobě kytar FURCH

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Břeclav
  • HPP

Popis

Společnost FURCH GUITARS zahájila další etapu svého rozvoje!!! Připojte se k této rodinné firmě a podílejte se na výrobě kytar pro české i světové hvězdy hudebního nebe!

FURCH GUITARS, přední světový výrobce akustických kytar, prochází významným rozvojovým obdobím a firma ráda přijme do svého rozšiřujícího se výrobního týmu další nové kolegy na různé pracovní pozice.

Hledáte-li stabilní zaměstnání, navíc ve společnosti s celosvětovou působností, jsme možná tím pravým řešením pro Váš profesní a pracovní život. Pokud jste spolehlivý a zručný člověk se smyslem pro detail a pečlivou práci, můžete se podílet na výrobě a vzniku unikátních nástrojů, jejichž kvalitu si oblíbily tisíce kytaristů po celém světě, včetně hráčů zvučných jmen jako Suzanne Vega, David Koller, Vlasta Redl, Pokáč nebo frontman skupiny Mirai.

V současné době hledáme kolegu na pracovní pozici:

Lakýrník ve výrobě kytar FURCH

Jaké vlastnosti a dovednosti u nás uplatníte:
- Tato práce je vhodná pro muže i ženy, kteří mají smysl pro detail, jsou pečliví a zvyklí dokončovat práci

- Určitě se nezmýlíte příchodem k nám, když za sebou rádi vidíte dobře odvedenou práci a máte snahu a chuť se zlepšovat k jejímu dosažení

- Přestože vyrábíme svým způsobem ojedinělý produkt – hudební nástroj, není nezbytně nutná profesní specializace na práci se dřevem. Očekáváme mírně pokročilou znalost v oboru lakování dřevěných materiálů a manuální zkušenost a zručnost s prací s lakovacím nářadím. Samozřejmě Vás rádi patřičně zaškolíme na všechny nezbytné operace související s lakováním a povrchovou úpravou našich výrobků    
- Práce u nás je různorodá, zkušenost s opracováním a povrchovou úpravou dřeva je výhodou, nikoliv však podmínkou.

Typ práce a s ní spojené činnosti:
- Práce u nás se skládá z opracování a manipulace s kytarami a jejich díly. V případě této konkrétní pracovní pozice jednotlivé operace tedy mohou obsahovat broušení, leštění, nanášení uživatelsky neagresivních laků a penetrace pomocí stříkací pistole v odvětrané komoře.

- Převážně pracujeme s dřevěnými materiály.
- Zaškolení může probíhat i pro více možných operací a práce díky tomu není jednotvárná.


Co nabízíme?
- Stabilní zaměstnání v české prosperující firmě s více než 40letou tradicí a výbornou reputací po celém světě.
- Ve své kategorii a s přihlédnutím ke specializaci nadstandardní finanční ohodnocení založené na opravdu individuálním přístupu k Vaší práci a výkonu
- Na většině pracovišť jednosměnný ranní provoz
- Nadstandardní počet dnů dovolené

- Zajištění a organizace obědů v rámci firemního prostředí s výběrem z několikanásobného menu od více dodavatelů 

- Příjemné společné firemní akce

 

 

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Tomáš Tomáš Světnický
E-mail: tomas@furch.cz
Telefon: 722 939 076

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.