Referent stavebního odboru

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Rakovník
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Druh - náplň práce: zejména vedení správního řízení a vyhotovování příslušných rozhodnutí, vyřizování stížností, zpracování podkladů pro vypracování statistických výkazů, projednávání přestupků fyzických osob a správních deliktů právnických osob na úseku stavebního řádu a ukládání pokut, prověřování oprávnění k projektové a inženýrské činnosti, provádění staveb a odborného vedení staveb, provádění státního stavebního dohledu v souladu se stavebním zákonem a další úkoly uložené vedoucí stavebního úřadu.

Platové zařazení: 10. platová třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, pro absolventa VŠ.
Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka stanoví § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, v platném znění

Úředníkem se může stát fyzická osoba, která: je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná ve smyslu ustanovení § 4 odst. 2 zákona o úřednících, ovládá jednací jazyk, splňuje další předpoklady stanovené zvláštním právním předpisem.

Další požadavky pro toto výběrové řízení jsou: vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání.

Výhodou: vzdělání a praxe v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon): vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví, zkouška zvláštní odborné způsobilosti na úseku stavebního řádu, znalost obecně závazných právních předpisů (zejména zákon č. 183/2006 Sb., stavební zákon, a zákon č. 500/2004 Sb., správní řád), zkušenosti s procesem povolování staveb, znalost práce v programu VITA, ochota řídit služební vozidlo a řidičský průkaz skupiny "B", znalost práce s PC (WORD, EXCEL, programy CAD, GIS).

Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313558981 nebo e-mailem tajemnik@mestys-krivoklat.cz

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Umístění pracovní pozice

Městys Křivoklát

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 21 260–31 240 Kč
Pracoviště: 93, 27023 Křivoklát
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Mgr. Markéta Grundmannová
E-mail: tajemnik@mestys-krivoklat.cz
Telefon: 313558981
ID inzerátu: 573581

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Mgr. Markéta Grundmannová
E-mail: tajemnik@mestys-krivoklat.cz
Telefon: 313558981

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.