Brigáda při škole za 141 Kč/h!

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha 8
  • Brigáda

Popis

Brigáda při škole za 141 Kč/h!

Brigáda při škole? Jasně!

Využij svého volného času po vyučování a vydělej si na své potřeby v naší restauraci McDonald´s. Aby Ti to lépe šlo, pitný režim u nás je zcela zdarma.

O co jde?

Pojď pracovat k nám. Nabízíme dlouhodobou brigádu s možností plánování směn a s pravidelným příjmem. Čeká tě super parta lidí, která ti se vším ze začátku pomůže, tak neváhej a pojď k nám. Co tě u nás čeká? Budeš u nás připravovat skvělé jídlo a za pokladnou obdarovávat naše zákazníky milým úsměvem.

Co bude potřeba?

Téměř nic, protože vše tě postupně naučíme. Důležité je, jestli máš volný čas po škole a můžeš mít alespoň 4 hodinovou směnu. Také jestli můžeš odpracovat alespoň polovinu víkendových dní v měsíci a můžeš pracovat i během různých prázdnin. Pokud jsi nezletilý a můžeš pracovat do 22 hodin nebo jsi již zletilý a můžeš pracovat až do půlnoci nebo v noci, moc nám to pomůže.

Co za to dostaneš?

Zejména stálý finanční příjem u známé společnosti, s přátelskou atmosférou na směnách, kde se nemusíš bát na cokoliv zeptat. Při nástupu ti vyplatíme za každou odpracovanou hodinu 141,- korun, pokud odpracuješ alespoň 50 hodin za měsíc. Za hodiny odpracované mezi 22. až 6. hodinou ti zaplatíme 30% příplatek. Výplatu budeš mít každý měsíc včas na svém účtu. Během směn si můžeš koupit naše výrobky za 50% ceny a pití máš zdarma. Získáš i Benefit kartu se slevami u McDonald´s a obchodních partnerů.

Cítíš, že je to brigáda právě pro tebe?

Napiš, přilož prosím životopis a dozvíš se víc.

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.