Dlouhodobá brigáda na Muzeu za 143 Kč!

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha 2
  • Brigáda

Popis

Dlouhodobá brigáda na Muzeu za 143 Kč!

Zapoj se do našeho týmu restaurace v centru Prahy!

Budeš dělat práci, při které se nebudeš nudit, protože na každé směně můžeš dělat něco jiného. Můžeš si u nás najít kamarády a také se hodně naučíš a získáš praxi.

A co budeš dělat?

Hlavně budeš pomáhat s tím, aby se u nás zákazník cítil dobře a dobře se najedl. Na směnách se naučíš připravovat burgery, smažit hranolky, točit nápoje. Naučíš se, jak správně připravit a vydat objednávku nebo také jak na pokladně obsloužit zákazníka. Naučíš se i jak probíhá úklid restaurace.

Co bude potřeba?

Téměř nic, protože vše tě postupně naučíme. Důležité je, jestli máš volný čas po škole a můžeš mít alespoň 4 hodinovou směnu. Také jestli můžeš odpracovat alespoň polovinu víkendových dní v měsíci a můžeš pracovat i během různých prázdnin.

Co za to dostaneš?

Hodinový výdělek 143 Kč / hod při odpracování 50 hodin měsíčněPříplatek za práci v noci ve výši 30% ze mzdyPříplatek 100% za svátek a 10% za víkendovou směnuMožnost kariérního postupu a tedy i navyšování mzdyPřizpůsobení pracovní doby tvým možnostemVstřícného šéfa a prima kolegy50 % slevu na stravování a nápoje zdarmaBenefit kartu pro čerpání slev ve všech McDonald's a u našich partnerů

Cítíš, že je to brigáda právě pro tebe?

Napiš, přilož prosím životopis a dozvíš se víc.

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.