Stabilní práce v centru Prahy!

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha 2
  • HPP, Zkrácený úvazek

Popis

Stabilní práce v centru Prahy!

Zapoj se do našeho týmu restaurace na Václavském náměstí na Můstku!

Budeš dělat práci, při které se nebudeš nudit, protože na každé směně můžeš dělat něco jiného. Můžeš si u nás najít kamarády a také se můžeš vypracovat až na vedoucího směny.

A co budeš dělat ?

Hlavně budeš pomáhat s tím, aby se u nás zákazník cítil dobře a dobře se najedl. Na směnách se naučíš, jak připravujeme burgery, smažíme hranolky, naučíš se točit nápoje. Naučíš se, jak správně připravit a vydat objednávku nebo také jak na pokladně obsloužit zákazníka. A také jak probíhá úklid. Když zvládneš základní trénink, můžeš se naučit i na naší kavárně, jak připravit kávu a co dalšího k tomu můžeš zákazníkovi nabídnout.

Co bude potřeba?

Téměř nic, protože vše tě postupně naučíme. Důležité je, jestli můžeš pracovat na různých směnách, protože restaurace je otevřená celý den. Pracujeme také v noci, takže i ty v případě potřeby budeš mít několik nočních směn, za které ti zaplatíme vyšší příplatek. A také bude potřeba mít směny i během některých víkendů, také za to dostaneš příplatek.

Co za to dostaneš?

Zejména stálou práci u známé společnosti s přátelskou atmosférou na směnách, kde se nemusíš bát na cokoliv zeptat. Při nástupu ti vyplatíme za každou odpracovanou hodinu 166,- korun, pokud budeš pracovat i na pokladně, budeš chodit včas na směny a plnit si své povinnosti. Za práci v noci ti zaplatíme 30% příplatek a za práci o víkendu 10% příplatek. Výplatu budeš mít každý měsíc včas na svém účtu. Během směn si můžeš koupit naše výrobky za 50% ceny a pití máš zdarma. Získáš i Benefit kartu se slevami u McDonald´s a obchodních partnerů.

Cítíš, že je to práce právě pro tebe?

Napiš a dozvíš se víc.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Benefity

  • Bonusy a prémie
  • Výrobky a služby se slevou
  • Pružná pracovní doba
  • Občerstvení na pracovišti

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.