Programátor MCU, embedded Linux, low-level, medical projekty

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Brno-město
  • HPP, Zkrácený úvazek, DPP, DPČ, Brigáda, Praxe a stáže
  • Pro absolventy
  • Pro ZTP

Popis

Firma EGMedical s.r.o., která se zabývá vývojem a následnou výrobou elektronických zařízení zejména pro medicínu a aplikace speciálního měření hledá právě tebe!

Co vás čeká:

Vyvíjíme elektroniku pro medicínské a průmyslové aplikace, od ideového zadání do výroby. Pracujeme na středně velkých projektech v interních týmech o 2-6 lidech (hardwaráři - softwaráři). Mimo medicíny se zabýváme různými atypickými aplikacemi, například měření v 5G sítích, řízení FM vysílačů, přístroji pro analýzu hornin nebo třeba řízením high-end šicích strojů.

Protože pracujeme pro více zákazníků na různých projektech, je práce pestrá. Je nás celkem cca 15 vývojářů z celkového počtu asi 30 zaměstnanců.

Máme vlastní malou výrobu (strojní osazování DPS). Hardware, na kterém budete pracovat, je vesměs u nás navržený i vyrobený - takže zpětná vazba je okamžitá.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

Hledáme člověka, kterého baví programovat mikrokontroléry nebo embedded Linux aplikace: potřebujeme buď

- znalost programování mikrokontrolérů v C (nejlépe STM32 nebo ESP32, dobré jsou i Arduino, AVR, různé ARMy apod.)

nebo

- znalost Linuxu ideálně na "malých" zařízeních (např. hraji si s Raspberry nebo OpenWRT; buď low-level specializace - např. umím zkompilovat jádro, , nebo aplikační - Python, C++) - s tímto už profi "embedded linux" specifika každého naučíme.

Máme práci pro začátečníky i zkušené, reálně hledáme 2-3 lidi na pozici seniorů i juniorů. Hodně našim vývojářům vyhovuje občas prostřídat projekty a technologie, tedy chvíli dělat s malými procesory, pak s "velkým" Linuxem apod.

U nových projektů si interně děláme "burzu", kdo bude na čem pracovat - snažíme se, aby vývojáři pracovali na projektech, které je, zajímají, baví a jsou tak složité, že se člověk může rozvíjet a neutopí se.

Co vlastně budete dělat:

Od šéfa projektu dostanete zadání ("tohle má posílat data o teplotě pacienta na server"), od hardwarářů částečně oživený prototyp hardwaru ("tady máš desku, tady schéma, s tímhle se komunikuje takhle") a potřebné přípravky.

Teď bude Vaše - podle složitosti projektu a Vašich zkušeností (a nakonec i přání) víceméně samostatná nebo silně týmová - role napsat do zařízení program, který jej oživí. Postup práce s Vámi bude konzultovat některý z kolegů - ne v roli kontrolujícího vedoucího, ale zkušeného kolegy.

Máte-li chuť, zpracujete k programu i dokumentaci a postupy pro testování.

Když se zadaří, budete sledovat, jak se Vámi vyvinuté zařízení dostane do výroby. Po vychytání much nastane čas na hrdost: "dívej, tohle jsem dělal já", když uvidíte v televizi záběry z nemocnice nebo průmyslu, kde běhají naše přístroje.

Výhodou navíc bude, pokud budete umět (ale když neumíte, nic se neděje):

  • Python nebo C++
  • git
  • Bitbake, Yocto, Buildroot
  • FreeRTOS

Výhodou je, pokud rádi "bastlíte" a rádi si hrajete s hardwarem, rozumíte schématům apod. Kdo se nebojí osciloskopu nebo třeba zná Altium Designer, má kladné body navíc:)

Pokud vás láká současně pracovat i na HW vývoji, je to určitě možné.

Co vám můžeme nabídnout:

Kanceláře v Brně v širším centru. Flexibilní a lidská pracovní doba, minimum až žádné služební cesty (ŘP netřeba), v podstatě normální mladý kolektiv. Stravenky a dobré kafe jsou snad už standard:) Po zapracování možnost částečné home office.

Angličtina není nezbytná, ale limituje projekty často na ty méně zajímavé. Pro věčné začátečníky máme kurz normálně v pracovní době.

Hledáme pracovníky na HPP i částečný úvazek, minimálně však na průměrně 20 hodin týdně.

Nehrajeme si na korporát, šílené výkazy, inscenované teambuildingy a denní nekonečné porady u nás nejsou. Na druhou stranu nejsme punková garážovka, je tu dost zkušených harcovníků, kteří umí poradit. Pracují u nás lidi, které přemýšlení baví, chodí do práce rádi (většinou :) ) a těší je dělat tu chytrou část práce.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Benefity

  • Children-friendly office
  • Dog-friendly office
  • Firemní akce
  • Pružná pracovní doba
  • Stravenkový paušál
  • Vzdělávací kurzy a školení
  • Občerstvení na pracovišti
  • Pitný režim
  • Relax zóna

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 40 000–70 000 Kč
Pracoviště: Filipínského 1534/55, 61500 Brno
Typ úvazku: HPP, Zkrácený úvazek, DPP, DPČ, Brigáda, Praxe a stáže
Vhodné pro: Absolventy, Osoby vyžadující bezbariérový přístup, Absolventy středních škol, Absolventy vysokých škol
Kontaktní osoba: Ing. Ivo Strašil
E-mail: ivo@egmenergo.cz
Telefon: 537014211
ID inzerátu: 664474

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Ivo Strašil
E-mail: ivo@egmenergo.cz
Telefon: 537014211

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.