Provozní zámečník

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Plzeň-město
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Kontakt předem e-mailem nebo telefonicky!: job@skanska.cz; tel. 704 876 955 (všední dny 10 - 12, 13 - 15)
Středisko máme ve Starém Plzenci, práce po celé ČR.

Vaší odpovědností bude:
Samostatné a odborné provádění prací při zhotovování zámečnických prvků, jejich montáži a opravách na strojích a zařízení.

Hledáme právě vás, pokud:

  • Jste vyučen/a v oboru zámečník nebo karosář
  • Pracovitost, spolehlivost je Vám vlastní
  • Zdravotní a odborná způsobilost není překážkou
    Výhodou je vyučení v oboru mechanik opravář se zaměřením na stroje a zařízení nebo mechanik strojů a zařízení

Zaměstnanecké výhody:
o Stabilní práci v mezinárodní společnosti
o Dle odvedeného výkonu náležitá odměna
o Denní příspěvek na stravné ve výši 66Kč za odpracovanou směnu
o Cestovní náhrady v případě práce mimo sídlo firmy
o Hrazené ubytování v blízkosti stavby
o 25 dní dovolené + 2 dny placeného volna navíc
o V případě zimní odstávky 5 dní zimní dovolené navíc
o Příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění až 1.100,-Kč
o Flexi passy v hodnotě 1.500,-Kč
o Zaměstnanecký akciový program Seop
o Slevy na firemní produkty, Multisport karta za 350,-Kč, zlevněné volání u T-mobile a další zvýhodněné nabídky partnerů

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 24 000–31 000 Kč
Pracoviště: Plzeň
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Patricie Macešková
E-mail: job@skanska.cz
Telefon: 704 876 955 všední dny 10 - 12, 13 - 15
ID inzerátu: 672760

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Patricie Macešková
E-mail: job@skanska.cz
Telefon: 704 876 955 všední dny 10 - 12, 13 - 15

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Ochrana osobních údajů

Úvod a kontaktní údaje

Skanska se svými pobočkami („Skanska”, „my”, „nás”, „naše”) využívá k náboru zaměstnanců po celém světě a k nabídkám pracovních příležitostí v zemi, kde chcete zažádat o práci, stejně jako v dalších zemích a regionech aplikaci Skanska Recruit.

V tomto oznámení o ochraně osobních údajů Skanska vysvětluje, jak se v souvislosti s vaší žádostí a účtem v naší databázi uchazečů Skanska Recruit budou zpracovávat vaše osobní údaje. Pro nás je důležité, abyste se mohl/-a spolehnout na to, že s vašimi osobními údaji nakládáme s náležitou péčí. Žádáme vás, abyste si vyhradil/-a dostatek času a toto oznámení si pečlivě pročetl/-a.

Všechny údaje spravuje Skanska AB (mateřská společnost, holding), a proto když si založíte účet, je zodpovědná za zpracování vašich osobních údajů. Jakmile zažádáte o konkrétní pracovní pozici v určité jednotce společnosti Skanska, stává se tato jednotka správcem pro zpracování vašich osobních údajů během dalšího náborového procesu.  

Máte-li nějaké otázky ke zpracování údajů, neváhejte se na nás obrátit. Můžete kontaktovat buď místního manažera zodpovědného za zpracování dat v zemi, kde chcete pracovat, nebo manažera zodpovědného za zpracování dat ve společnosti Skanska AB. Kontaktní údaje na místního manažera odpovědného za zpracování dat najdete na místních webových stránkách, kontaktní údaje na manažera pro zpracování údajů společnosti Skanska AB najdete na webových stránkách Skupiny Skanska.com

Údaje, které zpracováváme, a účel jejich zpracování

V souvislosti s vaší žádostí a vytvořením vašeho účtu zpracováváme údaje, které nám svěříte, jako jsou kontaktní údaje, životopis, žádost o pracovní pozici atd.. Navíc během náborového procesu shromažďujeme další údaje v souvislosti s pohovory, testy a referencemi. Podle toho, o kterou pracovní pozici žádáte, vás také můžeme požádat o výpis z trestního rejstříku. 

Tyto údaje zpracovává Skanska globálně pro účely:

  • posouzení vaší žádosti kvůli konkrétní pracovní pozici, o kterou jste zažádal/-a;

  • posouzení informací, které jste doplnil/-a ke svému účtu v souvislosti s náborem na jiné pozice, které pro vás na základě vámi poskytnutých informací považujeme za vhodné;

  • sdělování požadavků na pravidelnou aktualizaci svých osobních údajů, protože vás pak budeme moct optimálním způsobem informovat o nabídkách volných míst, o které byste mohl/-a mít zájem;

  • ověřování vašich informací ve veřejných databázích/registrech (u určitých pracovních pozic), např. ověření, že jste politicky exponovaná osoba; a

  • rozhodování při našich náborových procesech.

Automatizované rozhodování

Upozorňujeme, že některé pracovní pozice podléhají určitým požadavkům. Určitá pozice může např. vyžadovat, abyste byl/-a k dispozici v zemi, o kterou jste zažádal/-a, nebo abyste byl/-a držitelem konkrétního titulu nebo podobného certifikátu. Můžeme vás požádat, abyste potvrdil/-a, že tyto požadavky splňujete, a to tím, že vám položíme otázku, na kterou odpovíte ano/ne. Pokud na takovou otázku odpovíte ne, vaše žádost může být automaticky zamítnuta. Pokud s takovým automatizovaným rozhodnutím nesouhlasíte, máte vždy právo se proti němu odvolat. V tom případě se na nás prosím obraťte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.  

Vymazání osobních údajů

Právní předpisy některých zemí vyžadují uchovávání údajů po delší dobu, například USA. Pokud budete žádat o pozici právě tam, vaše údaje budou uchovávány do doby, dokud účet sami nesmažete, nebo nás o jeho smazání požádáte. V opačném případě budeme data uchovávat déle pro případ potřeby obrany právního nároku.

Právní rámec našeho zpracování vašich údajů

Jak jsme vysvětlili výše, vaše údaje se zpracovávají na základě takzvané rovnováhy zájmů. To znamená, že my máme oprávněný zájem zpracovávat v souvislosti s naším náborem (jak na pozici, o kterou jste si zažádal/-a, tak na jiné pozice) vaše údaje a že to provádíme způsobem, který nenarušuje vaše soukromí. 

Sdělování osobních údajů a jejich přesuny

Je možné, že různé funkce personálních oddělení Skanska Human Resources si budou vaše údaje vzájemně předávat, aby zhodnotily, zda váš profil odpovídá popisům nabízených pracovních pozic. Tyto údaje můžeme také sdělovat subjektům, které nám při zpracování údajů pomáhají, např. náborářům.

Vzhledem k tomu, že Skanska je nadnárodní korporace, mohou být vaše osobní údaje zasílány do zahraničí včetně zemí mimo EU/EHP. Přesuny údajů v rámci skupiny Skanska reguluje vnitřní dohoda. Pokud budeme vaše údaje zasílat externím firmám mimo EU/EHP, zajistíme vhodná bezpečnostní opatření jako např. začlenění standardních smluvních ustanovení Evropské komise upravujících přesuny dat (která jsou dostupná na webových stránkách Evropské komise) do našich smluv se subjekty, které mají k osobním údajům přístup.

Vaše práva související s naším zpracováním osobních údajů

V souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů máte následující práva:

  • právo na přístup k údajům,

  • právo údaje upravovat,

  • právo údaje vymazávat (pochopitelně máte právo kdykoliv svůj účet zrušit),

  • právo na omezení zpracování údajů,

  • právo na přenositelnost údajů,

  • právo odmítnout zpracování údajů,

  • právo požadovat zásah člověka do automatizovaného rozhodování,

  • právo podat dozorujícímu orgánu stížnost.

Upozorňujeme, že některá z těchto práv platí pouze v určitých situacích. Budete-li chtít kterékoliv z těchto práv uplatnit, obraťte se na nás prosím prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů. 

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.