Dělník střediska údržby (m, ž)

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Ústí nad Labem
  • HPP
  • nástup 1. 5. 2024

Popis

Jedná se o pozici dělníka střediska údržby z působností v rámci celé organizace Městských služeb Ústí nad Labem. Zajišťování provozu jednotlivých objektů MSUL po technické stránce (stavební, strojní, elektro). Provádění oprav dlažeb, obkladů, betonových povrchů, zdiva, omítek, zajišťování oprav za účelem předcházení úrazů občanů města. Zajišťování pořádku, provádění úklidu vnějších přilehlých prostranství a údržby zeleně. Provádění úklidu sněhu a posypu chodníků. Vytváření, dodržování a kontrola podmínek k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví občanů města.

Požadujeme: minimálně střední odborné vzdělání s výučním listem, schopnost samostatně vykonávat drobné stavební, malířské, natěračské, instalatérské a zahradní práce (seč trávy), řidičské oprávnění typu B, dobrý zdravotní stav, spolehlivost, odpovědnost, pracovitost.

Nabízíme: stabilní zázemí v renomované příspěvkové organizaci města Ústí nad Labem, odpovídající finanční ohodnocení, stravenky v hodnotě 120 Kč, 5 týdnů dovolené, po odpracování 1 roku příspěvek zaměstnavatele z FKSP na penzijní připojištění nebo doplňkové penzijní spoření v částce 300 Kč měsíčně, vstupy do zařízení provozovatele (bazény, sauny, koupaliště, fitness)
Platové ohodnocení ve 4. platové třídě v souladu s Nařízením vlády č. 263/2018 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; po uplynutí 3měsíční zkušební doby přiznání osobního příplatku na základě pracovních výsledků. V případě oboustranné spokojenosti možnost prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou.

Kontakt: e-mailem

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení

Umístění pracovní pozice

Městské služby Ústí nad Labem, příspěvková organizace

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 30 000–38 000 Kč
Pracoviště: Panská 1700/23, 40001 Ústí nad Labem
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Milan Stýblo
E-mail: milan.styblo@msul.cz
Telefon: 777178800
ID inzerátu: 701730

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Milan Stýblo
E-mail: milan.styblo@msul.cz
Telefon: 777178800

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.