Prodavač/ka - florista/tka

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Hodonín
  • HPP
  • nástup 1. 5. 2024

Popis

Do květinářství hledáme nového pracovníka i s kreativním cítěním a láskou ke květinám. Vyučení a praxe v oboru není podmínkou-zájemce si rádi sami zaškolíme. Důležité je vztah ke květinám a práce s květinami byla koníčkem.

Požadujeme:
do této prodejny hledáme opravdu jen zodpovědné zájemce, kteří jsou zvyklý pracovat v rychlém tempu a nebojí se práce. Práce je nadstandartně ohodnocená, platové ohodnocení je závislé na výsledcích. Jedná se o náročnější práci , která musí bavit, proto životopisy zasílejte pouze zájemci s vážným zájmem, kteří splňují výše zmíněné požadavky.
Do životopisu rovnou zahrnujte telefoní kontakt na poslední dva zaměstnavatele.
Úsměv profesionalitu, zodpovědnost a chuť se učit novým věcem a stále se rozvíjet, minimálně středoškolské vzdělání, samostatnost, kreativní myšlení, schopnost jednat s lidmi, základní znalost PC.

Co Vás u nás čeká:
přátelské prostředí, ve kterém se může stále učit a zdokonalovat ve vazbě i v aranžmá. Víme, jak je důležité se profesně posouvat, proto sledujeme nejnovější trendy ve floristice - rádi Vám je předáme, ale zájem a přehled čekáme i od Vás. Každodenní kontakt se zákazníky. Stereotyp u nás nenajdete - vždy je co dělat a v čem se posouvat.

Výrazné výkonnostní prémie:

  1. V případě splnění limitu tržeb obdržíte procento z tržby, 2. Při plnění odpisů řezaných květin, 3. Při plnění odpisů hrnkových květin. 4. Soutěže na větší svátky (odměny dle výsledků prodejny). Víkendové příplatky a příplatky za svátky, věrnostní prémie, 30% sleva na veškerý sortiment, roční příspěvek na dovolenou až do výše 10.000,- Kč, příspěvek na dopravu (v případě, že dojíždíte). Kontakt na tel. Po-Pá od 7:00 do 15.00 hod, na mail.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení
  • Práce s PC - základy

Umístění pracovní pozice

FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 30 000–36 000 Kč
Pracoviště: Svatoborská 1379/104, 69701 Kyjov
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Petr Foltýn
E-mail: florcentrum@florcentrum.cz
Telefon: 603115139, 605078810
ID inzerátu: 713784

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Petr Foltýn
E-mail: florcentrum@florcentrum.cz
Telefon: 603115139, 605078810

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.