Zástupce vedoucího dopravy

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • Liberec
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Personální agentura Career Agency s.r.o. hledá pro svého klienta CBA Nuget s.r.o. zaměstnance na pozici zástupce vedoucího dopravy.

Velkoobchod potvravin, nápojů a drogerie sídlí v Bílém Kostele nad Nisou okr. Liberec.

Náplň práce: Koordinace a řízení činnosti zaměstnanců v rámci pobočky (střediska), plánování tras a přidělování jednotlivých pracovních úkolů, dohled nad zakázkami po celou dobu jejich průběhu, komunikace s řidiči a kontrola pohybu vozidel, komunikace v rámci společnosti i mimo ni, související administrativa, běžná denní operativa, správa vozového parku na pobočce.

Pracovní doba: pružná dle potřeby chodu dopravy PO-PÁ, dvousměnný provoz,  víkendy a státní svátky volné (v případě nutnosti výjimečně).

Požadujeme minimálně středoškolské vzdělání, praxi v oboru min. 3 roky, trestní bezúhonnost, dobrý zdravotní stav, pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, výborné komunikační a organizační schopnosti, časovou flexibilitu, samostatnost a schopnost vedení týmu zaměstnanců, odolnost vůči stresovým situacím, ochotu učit se, řidičské oprávnění skup. B (C+E výhodou)

Nabízíme jistotu práce ve stabilní společnosti, finanční bonusy ve formě kvartálních a ročních odměn, dotované stravovaní, zvýhodněné ceny nákupů, osobní ohodnocení v závislosti na výsledcích a kvalitě odvedené práce.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSV

Umístění pracovní pozice

CBA NUGET s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 28 000–35 000 Kč
Pracoviště: Bílý Kostel nad Nisou 500, 46331 Bílý Kostel nad Nisou
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Helena Hladíková
E-mail: hrlbc@cba.cz
Telefon: 734764239
ID inzerátu: 735436

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Helena Hladíková
E-mail: hrlbc@cba.cz
Telefon: 734764239

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.