CZ-ISCO 75112. Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce na porážce (jateční opracování prasat a skotu) při teplotě prostředí nad + 20 °C s pracovní dobou Po-Pa 5:30 - 13:30 hod + přesčasy, práce na bourárně při teplotě prostředí do + 12°C s pracovní dobou Ne-Čt 6:00 - 14:00 hod + přesčasy pro bourárnu vepřového a hovězího masa (Pa a So volno) a s pracovní dobou Po-Pa 6:00 - 14:00 hod + přesčasy pro bourárnu drůbežího masa (So a Ne volno). Zvedání břemen při občasné manipulaci až do 30 kg a při časté manipulaci do 20 kg.
Kontaktní osoba: | Ing. Jan Kočíb |
E-mail: | kocib.j@makovec.cz |
Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.