Obchodní konzultant

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • IČO

Popis

Chceme do týmu člověka, který hledá výzvu, nový pracovní level. Cítí, že už došel daleko, ale zároveň, že není na pomyslném stropu. Úroveň, kterou zvládne jeden z dvaceti.
Pozice je obchodního charakteru. Vyžaduje vysokou emoční i mentální úroveň. Zvládne ji člověk, který přitahuje ostatní z hlediska smyslu pro humor, úcty a respektu k druhým. A tak i umí komunikovat s druhými.

Když mi bylo 33, tzv. Kristovy roky, měla jsem za sebou již celkem velkou kariéru. 8 let jsem řídila firmu o 25 lidech a úspěšně. Jenže: „Co dál? Chci to dělat celý život v této společnosti?“
Odpověď byla NE. Ani jsem necítila, že chci dělat to samé, byť třeba ve větší firmě. Cítila jsem, že chci něco, co si myslím, že zatím nezvládnu. A tím byl ryzí obchod. Zavolat někomu cizímu, někomu něco nabízet…jen mi nebylo jedno, jaký produkt to bude. A tak jsem si vybrala produkt, který pomáhal českým podnikatelům, aby jim firma lépe fungovala, víc je bavila a naplňovala. To mému srdci přišlo jednoduše smysluplné.
A tak to začalo. Počátky byly krušné a hodně. Ale časem jsem zjistila, že mě to neskutečně baví. Momenty, kdy jsem prodala, mi dávaly neuvěřitelné pocity ze sebe sama a momenty, kdy to nešlo, mi dávaly možnost růst životem, pracovním i osobním, dál a dál.
Obchodní pozice, kde je člověk sám svým pánem, má výsledky a radost je v mnohém pro mě TOP na pomyslném žebříčku náročnosti.Pokud vás výše uvedený text zaujal, pošlete životopis a osobně se setkáme.

O nás
Jsme přístavem, ve kterém kotví majitelé menších a středních českých firem. Jezdí k nám pro dovednosti, které jim pomáhají své firmy rozvíjet a řídit. A nejen to. Nachází u nás i směr, jak si udržet život, který je baví.
Do našeho týmu hledáme kolegy, kteří by se rádi realizovali v menší firmě, kde mohou zůstat buď na jednom postu, ale také mohou prorůst firmou dál.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 50 000–100 000 Kč
Typ úvazku: IČO
Kontaktní osoba: Ing. Irena Vrbová
E-mail: prilezitost@uspechvportu.cz
Telefon: +420731489146
ID inzerátu: 739382

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Irena Vrbová
E-mail: prilezitost@uspechvportu.cz
Telefon: +420731489146

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.