Obsluha pytlovací linky

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • TOP zaměstnavatel
  • Brno-venkov
  • Zkrácený úvazek

Popis

V našich mlýnech meleme mouku nejenom pro pekárny PENAM, ale i pro celou řadu dalších zákazníků. Mlýn máme i ve Vojkovicích a právě tam hledáme nového kolegu či kolegyni, kteří by nám pomohli s pytlováním mouky i krup.

Co bude Vaší prací?

Budete obsluhovat pytlovací linku, kontrolovat obaly a dohlédnete na kvalitu zabalení. Hotové výrobky pak převezete pomocí elektrického manipulačního vozíku a připravíte je pro kolegy, kteří se ujmou nakládání na kamion. Do práce budete chodit na zkrácený úvazek 20 hodin týdně.

Co byste měl mít a umět?

Je nám celkem jedno, jakou máte školu. Byli bychom rádi, kdybyste už měl zkušenosti s obsluhou vysokozdvižného vozíku. Chybět by Vám určitě neměla spolehlivost, samostatnost a zodpovědnost. Hodit se Vám bude také trocha fyzické zdatnosti.

A co nabízíme?

Smysluplnou práci a za ní samozřejmě peníze vždy včas na účtu. Zázemí velké a úspěšné české firmy, vstřícné šéfy a přátelský kolektiv. Po roce ve firmě týden dovolené navíc, stravenky v hodnotě 125 Kč, pracovní oblečení, které Vám budeme prát, příspěvek na penzijní připojištění a další benefity.

Proč to upéct zrovna s námi?

Děláme zodpovědnou práci, která má smysl. Z naší mouky totiž pečeme chleba pro každou pátou rodinu v republice. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme a pomáháme.

 

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Stravenky
  • Firemní akce

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Pracoviště: Mlýnská 99, 66701 Vojkovice
Typ úvazku: Zkrácený úvazek
Kontaktní osoba: Bohdana Kaňová
E-mail: kanovab@penam.cz
Telefon: 721 969 019
ID inzerátu: 751879

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Bohdana Kaňová
E-mail: kanovab@penam.cz
Telefon: 721 969 019

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Ochrana osobních údajů

Veškeré zpracovávání osobních údajů z naší strany probíhá vždy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“).

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.