Rodilý / rodilá mluvčí pro výuku anglického jazyka

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • Ostrava-město
  • HPP, IČO

Popis

Jazyková škola Cloverleaf působí na trhu od roku 1993 již více než 30 let a patří mezi lídry v jazykovém vzděláváni ve městě Ostrava, Moravskoslezském kraji i v České republice a je autorizovaným centrem jazykových zkoušek University of Cambridge – Cambridge English
Language Assessment.


Pro rodilé mluvčí nabízíme práci na plný úvazek v rámci krajského projektu „Rodilí mluvčí do škol“. Jedná se o co-teaching na středních školách v rámci výuky anglického jazyka v rozsahu 5 hodin (45 min.) denně / 25 hodin týdně.

Dále nabízíme výuku v kurzech pro veřejnost v rámci naší jazykové školy a výuku pro korporátní klientelu přímo v jednotlivých firmách – tyto hodiny jsou ad hoc dle aktuální poptávky a jejich počet a četnost se mohou v čase měnit.

Podepsán by byl selfemployed contract (OSVČ – práce na ŽL) s platem cca CZK 350/45 minut výuky, pro který je potřeba pracovní vízum a živnostenské oprávnění – bližší informace zde:

S výukou je možné započít buď ihned, případně od září 2024. Požadujeme dokumenty opravňující k legální práci, pro kterou turistické vízum není dostačující. Vyřízení Živnostenského listu (Trade license), pokud již bylo uděleno pracovní vízum není problém – je možné jej vyřídit v řádu několika dnů.

Požadavky na kvalifikaci jsou následující:
„Rodilý mluvčí“ je pro účely smlouvy osoba, která se narodila a minimálně 15 let žila v zemi, kde je úředním jazykem jazyk anglický, nebo kdo se narodil v zemi s jiným úředním jazykem (vyjma slovanských jazyků) a má certifikát dokládající znalost AJ minimálně na úrovni C1 podle společného evropského referenčního rámce jazyků (CEFR / SERRJ) - ne starší než 5 let.

Další požadavky na rodilého mluvčího:
a) Ukončena střední škola pedagogického směru NEBO
b) Ukončena střední škola jiného směru a praxe ve školství minimálně 3 roky NEBO
c) Ukončena střední škola jiného směru, některý z certifikátů TEFL, CELTA a praxe v lektorské činnosti minimálně 3 roky NEBO
d) Absolvovány min. 3 roky pedagogického směru vysoké školy

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní)

Umístění pracovní pozice

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
E-mail: dalibor.krcmar@cloverleaf.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.