Práce v bezpečnostní agentuře - Pracovníci ostrahy - Žebrák

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • TOP zaměstnavatel
  • Žebrák
  • HPP
  • Pro ZTP

Popis

Místo výkonu práce:Žebrák, Průmyslová zóna v Žebráku u Berouna. Příspěvek na dopravu do zaměstnání.Náplň práce Nenáročná práce vhodná pro osoby se sníženou pracovní schopností. Náborový příspěvek až 20.000 Kč po zkušební době. Příspěvek na dopravu do zaměstnání. Náplní Vaší práce bude zapsání nákladních vozidel. Řidičům vozidel budete poskytovat doplňující informace o dopravě po areálu. Požadujeme znalost práce na PC. V pracovní dny se neprovádí obchůzky.

Požadujeme:

Spolehlivost,Trestní bezúhonnost,Dobrý zdravotní stav,Zkouška odborné způsobilosti - certifikát strážný 68-008-E (možnost dodělat u nás)

Nabízíme:

Benefity Vhodné pro ČID, PID, ZPS (OZP), Vhodné pro starobní důchodce, Možnost zkráceného úvazku, Nenáročná práce vhodná pro osoby se sníženou pracovní schopností. Náborový příspěvek 20.000 Kč po zkušební době., Až 100% příspěvek na certifikát strážný 68-008-E (při době zaměstnání 12 měsíců a více), Příspěvek na dopravu do zaměstnání, Přizpůsobení směn Vašim potřebám (po dohodě v týmu), Náborový příspěvek až 20.000 Kč po zkušební době., Nabízíme dlouhodobou spolupráci, zázemí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí, pravidelný měsíční příjem, profesionální vybavení a kvalitní pracovní ustrojení, práci ve společnosti, která skutečně podporuje dětské domovy, útulky pro zvířata, handicapované a sportovní události, individuální přístup, přátelský kolektiv

Místo výkonu práce:Žebrák

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 20 500–22 500 Kč
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy, Osoby se zdravotním postižením, Důchodce, Na rodičovské dovolené
Kontaktní osoba: Zdeněk Schlibener
E-mail: zdenek.schlibener@diseven.cz
Telefon: +420 602 590 695
ID inzerátu: 761963

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Zdeněk Schlibener
E-mail: zdenek.schlibener@diseven.cz
Telefon: +420 602 590 695

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.