Práce v bezpečnostní agentuře - Pracovníci ostrahy - Praha 9 - Horní Počernice

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • TOP zaměstnavatel
  • HPP
  • Pro ZTP

Popis

Místo výkonu práce:Praha 9 - Horní Počernice, Areál se nachází v blízkosti autobusové zastávky Xaverov. Linka autobusu 222 a 209.Náplň práce Náplní Vaší práce bude kontrola příchodů a odchodů zaměstnanců, návštěv a dodavatelů, včetně namátkové kontroly vozidel. Kontrola vnášených a vynášených předmětů. Kontrola dovozu a odvozu materiálu. Výdej/příjem a kontrola evidence klíčů. Kontrolní obchůzková činnost. Za směnu každý pracovník vykoná 3 obchůzky. Každá obchůzka trvá 40 minut. Jedná se o zcela mužský pracovní kolektiv. Práce je vykonávána vždy ve dvou lidech.

Požadujeme:

Spolehlivost,Trestní bezúhonnost,Dobrý zdravotní stav,Zkouška odborné způsobilosti - certifikát strážný 68-008-E (možnost dodělat u nás)

Nabízíme:

Benefity Vhodné pro ČID, PID, ZPS (OZP), Vhodné pro starobní důchodce, Možnost zkráceného úvazku, Hledáme dva nové zaměstnance na noční směny. Během noční směny se vykonává obchůzková činnost. Pracovník ostrahy vykoná za směnu 3 obchůzky. Obchůzka trvá 40 minut. Náborový příspěvek až 20 000 Kč., Možnost náborového příspěvku po zkušební době, Až 100% příspěvek na certifikát strážný 68-008-E (při době zaměstnání 12 měsíců a více), Příspěvek na dopravu do zaměstnání, Nabízíme dlouhodobou spolupráci, zázemí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí, pravidelný měsíční příjem, profesionální vybavení a kvalitní pracovní ustrojení, práci ve společnosti, která skutečně podporuje dětské domovy, útulky pro zvířata, handicapované a sportovní události, individuální přístup, přátelský kolektiv

Místo výkonu práce:Praha 9 - Horní Počernice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 200 Kč / hod.
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy, Osoby se zdravotním postižením, Důchodce, Na rodičovské dovolené
Kontaktní osoba: Josef Kopal
E-mail: josef.kopal@diseven.cz
Telefon: +420 724 335 012
ID inzerátu: 761964

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Josef Kopal
E-mail: josef.kopal@diseven.cz
Telefon: +420 724 335 012

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.