Technologové - konstruktéři

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Vsetín
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

POŽADUJEME: znalost CAD softwaru podmínkou, SŠ/VŠ vzdělání (nejlépe chemicko-technologické, případně technického směru), znalost AJ na komunikativní úrovni (min. B1) podmínkou, znalost práce v IS Helios iNuvio výhodou (školení v rámci výcviku), řidičské oprávnění skupiny B (aktivní řidič), zodpovědnost a ochotu učit se novým věcem.

NÁPLŇ PRÁCE: návrh technologie výroby ve všech fázích realizace produktu, zvládnutí procesního systému práce po zaškolení dle ISO 9001, IATF 16949, spolupráci s obchodními zástupci při sjednávání technických, požárních a bezpečnostních požadavků projektu se zákazníky, spolupráci na controlingu s projektovým manažerem na vyhodnocení realizovaných projektů, spolupráci a koordinaci s členy týmu od zadání zakázky až po ukončení projektu.

NABÍZÍME: Zvýšení kvalifikace dle potřeb pro nabízenou práci, možnost seberealizace v perspektivním oboru, finanční ohodnocení na základě vašich schopností a dovedností, firemní benefity jako závodní stravování, sick-day, výhodný mobilní tarif, příspěvek na dopravu, příspěvek na sportovní a kulturní aktivitu, až 5 dnů dovolené navíc.

PRVNÍ KONTAKT: telefonicky paní Bc. Dominika Zemánková, tel.: 737 286 909 v pracovní dny od 8 do 14 h, popř. e-mailem: dominika.zemankova@form-composite.com

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Benefity

  • Závodní stravování
  • Jiné výhody - sick-day, příspěvek na dopravu

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 35 000–45 000 Kč
Pracoviště: 220, 75612 Střelná
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Bc. Dominika Zemánková
ID inzerátu: 762841

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.