Víkendová brigáda v McDonald's!

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Cheb
  • Brigáda

Popis

Víkendová brigáda v McDonald's!

Chceš být součástí největšího fast-food řetězce na světě a získat cenné pracovní zkušenosti? Přidej se k nám, právě hledáme brigádníky do naší McDonald's family. Můžeme ti nabídnout flexibilitu v plánování směn a možnost výdělku až 140 kč na hodinu. S námi zvládneš školu i práci a můžeš tak vydělávat celý rok.

Co u nás budeš dělat?

- Budeš pracovat v kuchyni, naučíme tě připravovat burgery, které miluje celý svět.- Také se naučíš pracovat se zákazníky - přijímat objednávky, kompletovat objednávky a vydávat je zákazníkům.- Občas budeš pomáhat zajišťovat čistotu a pořádek v restauraci.

Co ti můžeme nabídnout?

- Mzdu až 140 Kč/h.- Možnost kariérního růstu, přes trénování nových lidí až na manažerské pozice.- 50% slevu na stravování a nápoje zdarma!- Benefit kartu, se kterou získáš slevy jak u nás v McDonald's, tak u všech našich partnerů!- Skvělou partu lidí, zábavu na pracovišti i mimo něj.

Co od tebe očekáváme?

- Nadšení a energii- Časovou dostupnost do 22 hodin- Chuť pracovat i o víkendech- Poslední podmínkou pro přijetí je dosažení věku 15 let a ukončená povinná školní docházka.

Vše ostatní tě naučíme!

Tak neváhej a začni svou cestu v McDonald's ještě dnes. Těšíme se, že nám o sobě dáš vědět odpovědí na tento inzerát.

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.