FAKULTA UMĚNÍ A ARCHITEKTURY- DOCENT/KA PRO KATEDRU UMĚNÍ

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Liberec
  • HPP
  • nástup 1. 9. 2024

Popis

CHARAKTERISTIKA: zajištění ateliérové výuky, zajištění vysokoškolského uměleckého vzdělání v magisterském a bakalářském studijním programu, rozvíjení mezioborové spolupráce, vědeckovýzkumná a publikační činnost, sebevzdělávací aktivity, příprava a realizace exkurzí se studenty, podíl na administrativním a praktickém provozu katedry. DOVEDNOSTI: zkušenosti s vedením závěrečných prací, schopnost využívat soudobé audiovizuální nástroje oblasti umění, aktivní praktickou uměleckou činnost v oboru, vysokoškolskou pedagogickou praxi minimálně 5 let, zkušenost s řešením grantových projektů schopnost týmové spolupráce, samostatnost a dobré komunikační schopnosti, schopnost týmové spolupráce, pracovní flexibilitu a odpovědnost, znalost anglického jazyka na úrovni minimálně B2 (úroveň vyšší a další světové jazyky výhodou), zájem o internacionalizaci pracoviště, zapojování do mezinárodních akademických sítí. VZDĚLÁNÍ: ukončené magisterské vysokoškolské vzdělání v oboru umění, habilitaci v oboru umění. PRAC.POMĚR: 100% úvazek, prac.sml. - na dobu určitou 1 rok (s možností prodloužení). NÁSTUP: září 2024, příp. dle dohody, mzd. zařazení A4 dle vnitř. mzd. předpisu.

Zaměstnanecké benefity: ubytování, podnikové stravování, předškolní zařízení

K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte výlučně elektronicky (volnamista@tul.cz a v kopii jitka.havlikova@tul.cz) nejpozději do 31.12.2024. Výběr. řízení je od 08.04.2024 zveřejněno na úřední desce TUL.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní) — úroveň B2

Benefity

  • Ubytování
  • Závodní stravování
  • Předškolní zařízení

Umístění pracovní pozice

Technická univerzita v Liberci

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 40 000 Kč
Pracoviště: Studentská 1402/2, 46001 Liberec
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz
ID inzerátu: 774365

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.