Vážný/předák na Expedici (M/Ž)

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Vsetín
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Nástup dle dohody, možnost prodloužení pracovního poměru.

NÁPLŇ PRÁCE: příprava podkladů pro etiketování podle objednávek; organizace prací na etiketování; kompletace dodávek odběratelů podle objednávek; zadávání dat do informačního systému; kontrola kvality a kvantity výrobků; příjem masných výrobků od externích dodavatelů; manipulace ve skladě, nakládka na vozidlo; v případě potřeby zástup na pozici mistra a na kontrolní váze.

POŽADUJEME: minimálně střední vzdělání /učňovské/ - obor kuchař, řezník výhodou; znalost práce na PC, ochota učit se novým věcem; výborné organizační schopnosti; zvládání komunikace s lidmi; samostatnost, spolehlivost, důslednost; dobrá fyzická kondice a zdravotní způsobilost, schopnost zvládat psychickou zátěž; zodpovědný a aktivní přístup k práci.

NABÍZÍME: jistota stabilního zaměstnání na HPP ve společnosti s dlouholetou tradicí; odpovídající finanční ohodnocení; roční bonus; odměny za odpracované roky a životní jubilea; dlouhodobou spolupráci; zaměstnanecké balíčky, závodní stravování
příspěvky na penzijní připojištění, vnitropodniková telefonní síť, lázeňské pobyty, očkování proti chřipce, bezúročné půjčky, firemní akce atd.

PRVNÍ KONTAKT: telefonicky v době od 7 hod na čísle 571 855 275 nebo e-mailem

na adresu: prace@krasno.cz (zn. Předák expedice).

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení
  • Práce s PC

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 32 000–38 000 Kč
Pracoviště: Hranická 430/34, 75701 Valašské Meziříčí
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Ing. Dagmar Klímková
E-mail: prace@krasno.cz
Telefon: 571 855 275
ID inzerátu: 775460

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Dagmar Klímková
E-mail: prace@krasno.cz
Telefon: 571 855 275

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Ochrana osobních údajů

Odesláním tohoto formuláře a svého životopisu uděluje zájemce správci svůj souhlas ke zpracování poskytnutých osobních údajů za účelem vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání a zařazení do výběrového řízení pro vybranou pozici. Poskytnuté osobní údaje budou zpracovány společností MP Krásno, a.s., se sídlem Hranická 430/34, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ: 25572890, pro účely výběrového řízení a posouzení možného přijetí do zaměstnání. Osobní údaje budou zpracovány po dobu nezbytně nutnou,  zájemce tímto potvrzuje, že byl seznámen se svými právy vyplývajícími ze zpracování jeho osobních údajů, zejména právem na jejich opravu, doplnění nebo odstranění, dle podmínek stanovených obecným nařízením o ochraně osobních údajů (nařízení EP a Rady (EU) 2016/679).
 

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.