FAKULTA MECHATRONIKY, INFORMATIKY A MEZIOBOROVÝCH STUDIÍ - LEKTOR/KA PRO ÚSTAV NOVÝCH TECHNOLOGIÍ A APLIKOVANÉ INFORMATIKY

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Liberec
  • HPP, Zkrácený úvazek
  • nástup 1. 6. 2024

Popis

CHARAKTERISTIKA: vzdělávací činnost - výuka v přednáškách, cvičeních předmětů v oboru informačních technologií, řešení výzkumných a vývojových úkolů dle pokynů, sebevzdělávací aktivity. DOVEDNOSTI: odbornost v oblasti informační technologie, samostatnost, komunikativnost, zájem o pedagogickou práci, pracovní flexibilita a odpovědnost. VZDĚLÁNÍ: ukončené VŠ vzdělání magisterského, příp. bakalářského stupně v oboru informační technologie či příbuzném. PRAC.POMĚR: výše úvazku dle dohody, prac.sml. - na dobu určitou do 31.05.2025 (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.6.2024, příp. dle dohody, mzd. zařazení A1 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.

Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.

** K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty:** stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp.ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem (volnamista@tul.cz) nejpozději do 12.05.2024. Výběr.řízení je od 11.04.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Benefity

  • Ubytování
  • Závodní stravování
  • Dovolená navíc
  • Předškolní zařízení

Umístění pracovní pozice

Technická univerzita v Liberci

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 30 000–45 000 Kč
Pracoviště: Studentská 1402/2, 46001 Liberec
Typ úvazku: HPP, Zkrácený úvazek
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz
ID inzerátu: 775544

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.