Kontakt: Svěrkošová Jana, e-mail: jana.sverkosova@hotelis.cz
Náplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení připravených pokrmů na samostatné porce, aranžování a dekorování jídel před podáváním, péče o kuchyňské nářadí a vybavení; spolupráce se zaměstnanci provozu;
Požadujeme: středoškolské vzdělání-maturita, vyučen; vzdělání nebo praxe v oboru výhodou; pečlivost, spolehlivost a důslednost.
Nabízíme: práci v dynamicky se rozrůstající společnosti; odpovídající platové ohodnocení; možnost kariérního růstu.
Pracovní doba dle domluvy/potřeb zaměstnavatele, většinou krátký - dlouhý týden.
zvýhodněné ceny ubytování v rámci Hotelis hotelů; příspěvek na penzijní nebo životní pojištění (po trvání pracovního poměru 1 rok); personální strava za zvýhodněnou cenu.
Kontaktní osoba: | Jana Svěrkošová |
E-mail: | jana.sverkosova@hotelis.cz |
Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.