Konstruktér forem

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Uherský Brod

Popis

Do strojírenské společnosti, která se zabývá výrobou vstřikovacích forem, hledám konstruktéra. Neváhejte zaslat váš životopis a pracujte ve společnosti, která má vlastní oddělní vývoje a konstrukce a moderní strojní park.

Pozice je vhodná také pro juniornější konstruktéry.

Popis pozice

Náplní vaší práce bude konstrukce vstřikovacích forem a tvorba výrobní dokumentace. Budete technickou podporou v rámci společnosti - pro obchodní oddělení či výrobu. Čeká vás také komunikace s dodavateli a vyjasňování technických požadavků či účast na zkouškách u zákazníků.

Požadavky

Očekáváme středoškolské či vysokoškolské vzdělání v oboru strojírenství. Hledáme samostatného a zodpovědného konstruktéra, který se vyzná v technické dokumentaci. V případě, že umíte pracovat v CREO, neváhejte zaslat váš životopis.

Nabízíme

Zaměstnavatel nabízí zajímavé mzdové ohodnocení (dle zkušeností) a řadu zajímavých benefitů, například dny volna navíc nad rámec dovolené, stravenkový paušál, příspěvek na penzijní spoření, firemní společenské akce a další.

Požadované jazyky

  • Čeština

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Jana Zemánková
E-mail: jana.zemankova@manpower.cz
Telefon: +420734691538

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.