Samostatný/ná projektant/ka-konstruktér/ka

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Teplice
  • HPP
  • nástup 1. 6. 2024

Popis

Požadujeme: Min. středoškolské vzdělání v oboru strojírenství, uživatelskou znalost PC, znalost programu AutoCAD, výhodou znalost Go Steel/Advance Steel, Building Design Suite. Výhodou řidičský průkaz sk. B a znalost AJ. V případě vzájemné spokojenosti možnost nastavení smlouvy na dobu neurčitou. Možnost zkráceného úvazku. Pro zařazení do výběrového řízení je nutné zaslat profesní životopis na e-mail: vachatova@teplotechna-prima.com. V případě zájmu Vás vyzveme k osobnímu pohovoru.

Popis prac. náplně: Samostatné řešení konstrukčních částí projektů, rozkreslení provozních celků od projektové po realizační dokumentaci, zpracování výrobní dokumentace a výpočtů, specifikace dodávek pro přípravu výroby, hledání technického řešení na základě požadavků zákazníka, samostatná komunikace se zákazníkem.
Příspěvek na stravování, příspěvek na životní a penzijní připojištění, výkonnostní prémie, školení zaměstnanců ke zvýšení kvalifikace v oboru, služební telefon, možnost služebního automobilu

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 25 000–50 000 Kč
Pracoviště: J. K. Tyla 2859/1, 41501 Teplice
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Bc. Larisa Vachatová
E-mail: vachatova@teplotechna-prima.com
Telefon: 417816021
ID inzerátu: 780655

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Bc. Larisa Vachatová
E-mail: vachatova@teplotechna-prima.com
Telefon: 417816021

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.