VEDOUCÍ PRACOVIŠTĚ

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Náchod
  • HPP
  • nástup 1. 12. 2024

Popis

Charakteristika pozice: zpracování požadavků na zabezpečení činnosti územního odboru (požadavkové listy, hotovostní nákupy), zpracování podkladů pro smluvní vztahy, hospodaření s provozní zálohou, kontrola náležitostí účetních dokladů, majetková evidence (pořízení, umístění, vyřazení, likvidace - aplikace SAP), kompletní inventarizace majetku, práce v poradních orgánech (škodní komise, likvidační komise, komise pro posouzení nepotřebnosti majetku), vedení a archivace dokumentů dle spisového řádu (aplikace GINIS, evidence knih, koordinace práce zaměstnankyň na DPČ (úklid a výdej stravy).
Pracovní poměr na dobu určitou, pružná pracovní doba.

Předpokládaný nástup: 1. prosince 2024.

Místo výkonu práce: Velké Poříčí, Náchodská 530.

Nabízíme: platové zařazení: 9. platová třída (21.710 Kč - 31.820 Kč v závislosti na délce uznatelné praxe) + příplatek za vedení, po zapracování osobní ohodnocení, příspěvek z FKSP, podnikovou rekreaci, pružnou pracovní dobu, 25 dnů dovolené a 5 dnů indispozičního volna, stravování, podporu odborného růstu, možnost pravidelné sportovní aktivity v rámci pracovní dob, prestižní práci pro bezpečnostní sbor.

Požadavky na uchazeče: středoškolské vzdělání s maturitou, velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC (MS Office, SAP, GINIS), řidičské oprávnění sk. B - aktivní řidič/řidička, pečlivost, samostatnost, flexibilita, vysoké pracovní nasazení, otevřenost k dalšímu sebevzdělávání.

Přihláška musí obsahovat tyto náležitosti: jméno a příjmení uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu, datum a podpis uchazeče, telefonický a emailový kontakt, výpis z rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (dočasně lze nahradit čestným prohlášením), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, strukturovaný životopis, ve kterém uchazeč uvede zejména údaje o vzdělání a o dosavadních zaměstnáních.

Přihlášku do pracovního poměru vč. výše uvedených dokladů doručte písemně na adresu HZS Královéhradeckého kraje, nábř. U Přívozu 122/4, 500 03 Hradec Králové nebo na e-mail michaela.hamanova@hzscr.cz do 30.6.2024.

Dotazy na volné pracovní místo podá vedoucí pracoviště Mgr. Věra Králová - tel. 950 515 540.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit uvedené výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu nebo nevybrat žádného uchazeče.

V souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlašovatel informuje uchazeče o tom, že bude shromažďovat, zpracovávat a uchovávat jeho osobní údaje, včetně citlivých údajů v rozsahu nezbytném pro uskutečnění výběrového řízení.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)
  • Práce s PC - (MS Office, SAP, GINIS)
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B - aktivní řidič/řidička

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody - 5 dnů indispozičního volna, stravování, podpora odborného růstu atd.

Umístění pracovní pozice

Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 21 710–31 820 Kč
Pracoviště: Náchodská 530, 54932 Velké Poříčí
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Mgr. Věra Králová
Telefon: 950 515 540
ID inzerátu: 792290

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Mgr. Věra Králová
Telefon: 950 515 540

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.