FAKULTA PŘÍRODOVĚDNĚ-HUMANITNÍ A PEDAGOGICKÁ - ASISTENT/KA NEBO ODBORNÝ/Á ASISTENT/KA NA KATEDRU TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Liberec
  • HPP, Zkrácený úvazek
  • nástup 1. 9. 2024

Popis

CHARAKTER: výuka odborných předmětů v oboru kinantropologie zejména se zaměřením na praktické tělovýchovně-sportovní předměty (např. atletika, gymnastika, plavání či sportovní hry), vědeckovýzkumné aktivity, projektová a publikační činnost v oboru kinantropologie, vedení závěrečných prací, sebevzdělávací a další tvůrčí aktivity. DOVEDNOSTI: odborná a publikační činnost v oboru kinantropologie, množstvím a kvalitou přiměřená délce dosavadní akademické praxe, znalost anglického jazyka na úrovni minimálně B1, komunikační dovednosti, samostatnost, uživatelská znalost informačních technologií. VZDĚLÁNÍ: Mgr. vysokoškolské vzdělání v oblasti kinantropologie nebo příbuzných oborů (např. pedagogické zaměření), na pozici asistent/ka zahájené Ph.D. studium v oblasti kinantropologie nebo příbuzných oborů (např. pedagogické zaměření), na pozici odborný/á asistent/ka zdárně dokončené Ph.D. studium v oblasti kinantropologie nebo příbuzných oborů (např. pedagogické zaměření), akademická či profesní praxe v tělovýchovně-sportovní oblasti. PRAC.POMĚR: 100% úvazek, prac.sml. - na dobu určitou do 31.08.2027, s možností prodloužení. NÁSTUP: září 2024 nebo dle dohody, mzd. zařazení A2 nebo A3 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.

Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
Plat 26600,- Kč při 100 % úvazku.

K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: odborný životopis ve formátu Europass (vč. seznamu publikovaných odborných prací s případnými ohlasy), motivační dopis, doklady o ukončeném vzdělání, pro pozici asistent/ka doklad o studiu Ph.D., doklady o odborné způsobilosti, certifikát úrovně AJ. Přihlášku s dokumenty doručte e-mailem (volnamista@tul.cz) nebo poštou nejpozději do 30.06.2024. Výběr.řízení je od 29.05.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské
  • Práce s PC

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní) — úroveň B1

Benefity

  • Ubytování
  • Závodní stravování
  • Dovolená navíc
  • Předškolní zařízení

Umístění pracovní pozice

Technická univerzita v Liberci

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 29 000 Kč
Pracoviště: Studentská 1402/2, 46001 Liberec
Typ úvazku: HPP, Zkrácený úvazek
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz
ID inzerátu: 793318

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.