INSPEKTOR / INSPEKTORKA V ODD. KONTROLY

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Hradec Králové
  • HPP
  • nástup 15. 7. 2024

Popis

Vykonávaná činnost:
. kontroly dodržování zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů; . kontroly dodržování věcných podmínek stanovených cenovými rozhodnutími v souladu s ustanovením zákona č. 526/1990 Sb., o cenách, ve znění pozdějších předpisů; . kontroly dodržování zákona č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Podání žádosti:

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 27. června 2024, tj. v této lhůtě . doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Státní energetická inspekce, ústřední inspektorát, Gorazdova 24, 120 00 Praha 2, . podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, . podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu posta@cr-sei.cz, nebo . podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky služebního úřadu: hq2aev4). Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení na služební místo inspektora/inspektorky v oddělení kontroly územního inspektorátu pro Královéhradecký a Pardubický kraj – S86“. Povinné přílohy: . a) strukturovaný profesní životopis, . b) motivační dopis.
V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.

Požadavek na vzdělání a další požadavky:

splňující předpoklady stanovené zákonem o státní službě: . je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru § 25 odst. 1 písm. a) zákona o státní službě, . dosáhl věku 18 let § 25 odst. 1 písm. b) zákona o státní službě, . je plně svéprávný § 25 odst. 1 písm. c) zákona o státní službě, . je bezúhonný § 25 odst. 1 písm. d) zákona o státní službě, . dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo § 25 odst. 1 písm. e) zákona o státní službě, tj. (vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském studijním programu), . má potřebnou zdravotní způsobilost § 25 odst. 1 písm. f) zákona o státní službě. Požadavky stanovené podle § 25 odst. 5 zákona služebním předpisem služebního orgánu:

splňuje jiný požadavek stanovený podle § 25 odst. 5 písm. a) zákona o státní službě služebním předpisem ústředního ředitele SEI č. 02/2022 Požadavky odborného zaměření vzdělání, úroveň znalosti cizího jazyka a jiné odborné požadavky potřebné pro výkon služby na služebních místech v SEI, kterým je: . řidičský průkaz skupiny B.

Splnění požadavku se dokládá příslušnými listinami, tj. originálem nebo úředně ověřenou kopií řidičského oprávnění. Více informací na: https://www.cr-sei.cz/?p=7905

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Benefity

  • Dovolená navíc - 1 týden + 5 dnů indisp. volna + 1 den v týdnu práce z domova
  • Jiné výhody - stravenkový paušál

Umístění pracovní pozice

Státní energetická inspekce

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 23 390–34 370 Kč
Pracoviště: Ulrichovo náměstí 810/4, 50002 Hradec Králové
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Štěpánka Široká
E-mail: ssiroka@cr-sei.cz
Telefon: 604 210 867
ID inzerátu: 794228

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Štěpánka Široká
E-mail: ssiroka@cr-sei.cz
Telefon: 604 210 867

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.