Požadujeme: - středoškolské vzdělání (nebo střední odborné s vyučním listem) v oboru kuchař, - zdravotní a osobnostní způsobilost, - bezúhonnost, - schopnost týmové práce, spolehlivost, - praxe ve veřejném stravování (zkušenosti s velkokapacitním stravováním), - znalost práce na PC
Pracovní náplň: - organizuje a řídí výrobu jídel ve vězeňské kuchyni, odpovídá za dodržování technologických postupů jejich přípravy. Dohlíží a kontroluje dodržování hygienických předpisů pro veřejné stravování.
Pracovní poměr na dobu určitou, s následnou možností doby neurčité. Jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou. Termín přijetí: od 1. 7. 2024, dále dle domluvy.
Nabízíme: - 25 dní řádné dovolené + 5 dní dodatkové dovolené + 5 dní indispozičního volna, - uvedené platové ohodnocení se odvíjí od uznatelné praxe, včetně zvláštního příplatku, - pracovní poměr na dobu určitou v délce 1 roku, dále možnost doby neurčité, - zkušební doba 3 měsíce, - příspěvky na penzijní připojištění/závodní stravování/kulturu, sport, rekreaci, - sportovní vyžití (vlastní posilovna, sauna), - závodní stravování, - možnost dalšího vzdělávání.
Strukturovaný životopis zasílejte na email mknafova@vez.hsl.justice.cz, telefonický kontakt je možný v pracovní dny v době od 07:00 hod do 15:00 hod.
Kontaktní osoba: | Ing. Michaela Knafová |
E-mail: | mknafova@vez.hsl.justice.cz |
Telefon: | 352 660 204; 602 555 793 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.