Rada/ odborný rada - vedoucí oddělení nemocenského pojištění v organizačním útvaru oddělení nemocenského pojištění

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Ústí nad Labem
  • SP
  • nástup 1. 7. 2024

Popis

Náplň činnosti na služebním místě spočívá v řízení a koordinaci všech činností oddělení nemocenského pojištění a zodpovědnosti za jeho chod. V dohlížení nad rozhodováním
a v rozhodování v dávkových a jiných než dávkových věcech, v přestupkovém řízení, ve zpracování podkladových stanovisek k odvolání, v dodržování všech zákonných termínů při správním rozhodování. V koordinaci a odpovědnosti za činnost oddělení spojené se vznikem, trváním a ukončením pojistného vztahu subjektů nemocenského pojištění, činnosti v oblasti evidence práce neschopných a kontroly dodržování režimu dočasně práce neschopných pojištěnců. Provádění rozborové činnosti, konzultační a poradenské činnosti. Nedílnou součástí pracovní náplně je řízení, organizování, kontrolování a hodnocení práce podřízených zaměstnanců. Výkon činnosti vyžaduje výborné organizační a komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, uživatelskou znalost MS Office včetně elektronické komunikace, schopnost a ochotu učit se novým věcem, organizaci přidělené práce a její zvládání v termínech, schopnost samostatné a týmové práce, odpovědnost, preciznost, spolehlivost, proklientský přístup.

Zaměstnanecké výhody: pružná pracovní doba, 25 dní dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál

Kontakt: písemné přihlášky - dle pokynů na adrese - rada/odborný rada - vedoucí oddělení nemocenského pojištění v organizačním útvaru Oddělení nemocenského pojištění KSSZ pro Ústecký kraj ÚSSZ pro Ústecký kraj, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj a Pardubický kraj - rada/odborný rada - vedoucí oddělení nemocenského pojištění v organizačním útvaru Oddělení nemocenského pojištění KSSZ pro Ústecký kraj ÚSSZ pro Ústecký kraj, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj a Pardubický kraj - Česká správa sociálního zabezpečení (cssz.cz)

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Bakalářské

Umístění pracovní pozice

Česká správa sociálního zabezpečení

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 25 280–37 170 Kč
Pracoviště: Revoluční 3289/15, 40001 Ústí nad Labem
Typ úvazku: SP
Kontaktní osoba: Renata Stránská
E-mail: renata.stranska@cssz.cz
Telefon: 475314135
ID inzerátu: 797695

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Renata Stránská
E-mail: renata.stranska@cssz.cz
Telefon: 475314135

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.