Sociologové

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Brno-město
  • HPP
  • nástup 1. 9. 2024

Popis

První kontakt e-mailem.

Náplň práce: příprava výzkumných nástrojů (dotazníky, scénáře rozhovorů a fokusních skupin), sestavení vzorků respondentů (kvótní výběr) a vyhodnocení kvantitativních i kvalitativních výzkumů (desk research, analýza dat, interpretace výsledků), spolupráce s dalšími členy týmu, účast na jednáních s klienty, přírava designů výzkumů, spolupráce na přípravě nabídek pro klienty.

Předpoklady: ukončené magisterské vzdělání v oborech sociologie, demografie, statistika, soc. práce, psychologie, ekonomie, politilogie apod., dobrá znalost práce s MS Excel (práce s datovou maticí, čištění a analýza dat, vícestupňové třídění dat, převážení souboru. Týmová spolupráce, ale i schopnost a ochota pracovat samostatně na svěřeném projektu.

Výhodou: dokončené magisterské vzdělání s praxí je výhodou, ale přijímáme i čerstvé absolventy, zkušenost s prováděním výzkumů a/nebo evaluací, zpracováním výstupních zpráv (sociálněvědní výzkum, marketingový průzkum, ekonomické analýzy apod.), schopnost navrhnout/připomínkovat výzkumný design, organizovat sběr a zpracování dat, dovednost vést rozhovory, fokusní skupiny a provádět kvalitativní analýzu, znalost práce se SW pro kvantitativní (SPSS, STATA, R) a/nebo kvalitativní analýzu (MAXQDA, Atlas.ti), zkušenost s programy interaktivní prezentace dat (Power BI, Tableau apod.)

Zaměstnanecké výhody:
sick days, volitelný home office

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Umístění pracovní pozice

Inboox CZ, s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 27 000–37 000 Kč
Pracoviště: Výstaviště 569/3, 60300 Brno
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Aneta Fialová
E-mail: aneta.fialova@inboox.cz
ID inzerátu: 798249

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Aneta Fialová
E-mail: aneta.fialova@inboox.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.