Dlouhodobá brigáda pro studenty na Andělu

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha 5
  • Brigáda

Popis

Zakousni se do práce u McDonald´s!

Dlouhodobá brigáda pro studenty na Andělu

Koho hledáme:

Pokud od brigády očekáváš, že bude časově flexibilní a umožní ti skloubit studium, koníčky, rodinu či další povinnosti, tahle bude ta pravá. Jsme světovým lídrem na trhu s rychlým občerstvením a do našeho přátelského týmu hledáme spolehlivého kolegu s chutí se učit novým věcem. Budeš u nás připravovat skvělé jídlo a za pokladnou obdarovávat naše zákazníky milým úsměvem. Pouze o dlouhodobou spolupráci!

Co nabízíme?

- odměnu až 125 Kč za hodinu při odpracování dvou celých víkendů (pá+so+ne) a minimálního počtu 80 hodin. - 50% slevu na stravování a nápoje zcela zdarma - benefit kartu, se kterou získáš slevy jak u nás v McDonald´s, tak u všech našich partnerů - uvolněnou atmosféru, skvělou partu lidí a zábavu na pracovišti

Co očekáváme:

- čeština na dobré úrovni (potřebujeme zaměstnance, kteří budou pracovat na pokladně i v kuchyni) - máš chuť učit se novým věcem, jsi zodpovědný a je na tebe spoleh - v práci je pro tebe důležitý tým, kde se z kolegů stávají přátelé - možnost pracovat o víkendech a celková flexibilita - nabíráme POUZE na dlouhodobou brigádu !

Těšíme se, že nám o sobě dáš vědět odpovědí na tento inzerát, nebo nám rovnou zavolej na číslo 721 801 401

CustomerCategory

restaurace

CustomerCategory

rest-67

Franšízant

mladek-michal

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.