Řidič / řidička MKD na pravidelnou linku Přišimasy - Barcelona a zpět

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • TOP zaměstnavatel
  • Praha

Popis

Hledáme nového zaměstnance do týmu na pozici řidiče C+E na stálou práci - pravidelná linka z Přišimas do Barcelony a zpět. Začátek cesty vždy v neděli večer, návrat ve čtvrtek v dopoledních hodinách. Jedná se o stálou projektovou práci pro dvouposádku na plachtovém tandemu. Víkendy volné, datum nástupu možný ihned. Ideální pro uchazeče s místem bydliště v okolí Prahy, ale není to podmínkou. Parkování vozidla v Přišimasech. ADR nutností!

Nabízíme zázemí stabilní společnosti se sídlem v Hořicích, vždy přímé a slušné jednání, náborový příspěvek 20.000,- Kč, mzdové ohodnocení  47 000 - 50 000 Kč čistého/měsíc, firemní oblečení, příspěvky na životní pojištění, možnost sjednání pojištění odpovědnosti - bonus při bezeškodním průběhu. Na projektu jsou zařazena zcela nová vozidla.

Požadujeme ŘP sk. C+E, průkaz ADR, trestní bezúhonnost, profesní způsobilost, výpis z karty řidiče, praxi v řízení tahače s návěsem, chuť řídit a pracovat.

Bližší informace na telefonu 724 695 116 (p.Drahonínský) nebo 774 074 754 (p. Kloutvor) nebo na e-mailu marek.drahoninsky@speditrans.cz.

Těšíme se na Vás v našem týmu!

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 61 000–65 000 Kč
Pracoviště: Praha
Kontaktní osoba: Marek Drahonínský
E-mail: marek.drahoninsky@speditrans.cz
Telefon: 724695116
ID inzerátu: 799852

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Marek Drahonínský
E-mail: marek.drahoninsky@speditrans.cz
Telefon: 724695116

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.