Marketéři, specialisté prodeje

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • HPP, DPP, DPČ
  • nástup ihned

Popis

první kontakt Hromek Vítězslav, e-mail: hromek3s1@email.cz

Dokážeš efektivně umístit reklamu nebo komunikovat s lidmi a nabídnout jim produkt? Jestli jsi komunikativní typ a zvolíš oslovení přímo konkrétních potencionálních klientů v tváří v tvář nebo jsi naopak spíše introvert, ale dovedeš správně určit a naplánovat reklamu produktu.. na tom u nás opravdu nezáleží.

Každý markeťák od nás dostane vlastní identifikační kód, který disponuje nástrojem procentuální slevy ze zápisného z libovolného kurzu pro klienty. Pokud se klient s takovýmto slevovým kódem zapíše na kurz. My naprosto přesně budeme vědět jak se o nás dozvěděl. Klient tedy dosáhne výhodnější ceny a markeťák zase své provize v podobě 10% ze zápisného kurzu.

Požadavky na pozici?
Je nám jedno jaký přístup, strategii, metody nebo nástroje při své práci použiješ. Každopádně neakceptujeme neférové, agresivní, lživé nebo nelegální jednání. Vše vždy prezentovat pravdivě tak jak je, žádné přibarvování, žádné zavádějící informace atd. Pokud si nebudeš konkrétní formulací jistý/á vždy ji můžeš dát ke schválení. Opravdu nemá smysl lhát o nabízeném produktu, aby pak klient zjistil, že je to celé jinak a pak odstoupil od smlouvy..

Co nabízíme?

  • Férové jednání, vše je vždy tak, jak se domluvíme, žádné skryté háčky.
  • Práci v nově vzniklé firmě s možností dostat se na vedoucí i jiné pozice.
  • 10% ze zápisného za každého klienta. (aktuálně =1500,- odměna je vždy z plné částky bez ohledu na to jestli je produkt ve slevě, za každého pátého + dalších 1500,-)
  • Nepraktikujeme žádné normy výkonu, stres a tlak kvalitě nepřidá, prostě tak jak to zrovna půjde tak to bude. Naopak spíše preferujeme motivaci v podobě odměn z tržeb firmy za dobře odvedenou práci. (tyto odměny mohou tvořit až 50% mzdy), nešetříme na kvalitě našich služeb ani našich zaměstnancích!

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Hex Squad s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 18 900–75 000 Kč
Typ úvazku: HPP, DPP, DPČ
Kontaktní osoba: Vítězslav Hromek
E-mail: hromek3s1@email.cz
ID inzerátu: 808782

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Vítězslav Hromek
E-mail: hromek3s1@email.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.