Kuchař/ka teplé kuchyně

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Cheb
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Místo výkonu práce: Hotel Excelsior, Hlavní třída 121/46, 353 01 Mariánské Lázně a Hotel Monty, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou (se zkušební dobou). Nástup možný ihned. Pracovní doba: dle stanoveného rozpisu v rozmezí 6:00-14:00 h a 17:00-20:30 h. Náplň práce: zajišťujete bezproblémový chod kuchyně, dále výrobu stanoveného sortimentu dle výrobního programu, dodržujete stanovené technologické postupy a normy přípravy pokrmů, zajišťujete kompletní sortiment výrobků teplé a studené kuchyně po celou provozní dobu, kontrolujete kvalitu podávaných pokrmů. Požadujeme: schopnost samostatně pracovat, praxe v oboru a vyučení v oboru výhodou. Nabízíme: motivační odměny, zaměstnanecké stravování s příspěvkem zaměstnavatele, jazykové kurzy, možnost dalšího vzdělávání, příspěvek na penzijní a životní pojištění, další vzdělávání, jazykové kurzy, nadstandardní příspěvky za práci v sobotu a neděli. Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá 10:00-17:00 h) anebo e-mailem - následná osobní schůzky proběhne na adrese Hotel Monty, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně (dle předchozí domluvy) !!!

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení

Benefity

  • Závodní stravování - zaměstnanecké stravování s příspěvkem zaměstnavatele
  • Zvláštní prémie - motivační odměny

Umístění pracovní pozice

GALA HOTELS, s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 35 000 Kč
Pracoviště: Hlavní třída 121/46, 35301 Mariánské Lázně
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Eva Huňová
E-mail: personalni@galahotels.cz
Telefon: 724015492
ID inzerátu: 808950

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Eva Huňová
E-mail: personalni@galahotels.cz
Telefon: 724015492

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.