Pracovník/pracovnice v sociálních službách - pečovatel/pečovatelka

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Teplice
  • HPP
  • nástup 1. 11. 2024

Popis

Do nově zřízené sociální služby, která bude poskytována v nově vybudovaném zařízení v rámci Podkrušnohorských domovů sociálních služeb Dubí - Teplice, p. o. s místem výkonu služby v Dubí, hledáme pracovníka v sociálních službách - pečovatelská činnost. Náplň práce: komplexní provádění pečovatelských činností včetně prací spojených s přímým stykem s osobami s psychickými obtížemi, duševním onemocněním, poruchami chování, a osobám s mentálním a kombinovaným postižením, podpora při běžných denních činnostech včetně psychické aktivizace klientů. Úzká spolupráce se speciálním pedagogem, etopedem, psychoterapeutem. Požadujeme: odbornou způsobilost dle § 116 odst. 1 písm. c) zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách (min. základní vzdělání + kurz pracovníka v sociálních službách, lze doplnit do 18 měsíců od nástupu), trestní bezúhonnost, schopnost pracovat v týmu, pracovitost, spolehlivost, dobré komunikační schopnosti, dobrý zdravotní stav, odolnost vůči vysoké fyzické a psychické zátěži, ochotu dále se vzdělávat. Podmínkou pro přijetí do pracovního poměru je podání minimálně druhé dávky očkovací látky proti virové hepatitidě typu B (je schopen zařídit zaměstnavatel).

Nabízíme: pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve výši 20 470 Kč - 29 630 Kč (6. platová třída dle započitatelné praxe) + zvláštní příplatek ve výši 5 000 Kč (za poskytování přímé péče) a 750 Kč (za práci v nepřetržitém provozu) + zákonné příplatky za svátky, za práci v sobotu a neděli a noční směny, po zapracování osobní příplatek do výše 3 000 Kč., zajištění a úhradu akreditovaného kurzu pro pracovníka v sociálních službách.

Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené + 1 týden dodatkové dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na dětskou rekreaci, na kulturní a sportovní akce, zaměstnaneckou kartu veřejnou dopravu v Ústeckém kraji, pravidelné vzdělávání, supervize
Strukturované životopisy zasílat na e-mail marcela.kucharova@pdss.cz

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Umístění pracovní pozice

Podkrušnohorské domovy sociálních služeb Dubí - Teplice, příspěvková organizace

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 26 220–35 380 Kč
Pracoviště: Na Výšině 494, 41701 Dubí
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Bc. Marcela Kuchařová
E-mail: marcela.kucharova@pdss.cz
Telefon: 417 571 102
ID inzerátu: 816011

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Bc. Marcela Kuchařová
E-mail: marcela.kucharova@pdss.cz
Telefon: 417 571 102

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.