ODBORNÝ ASISTENT V OBORU PEDAGOGIKA

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • České Budějovice
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Co u nás budete dělat: Podíl na výuce odborných předmětů se zaměřením na pedagogiku a obecnou didaktiku v českém a anglickém jazyce; Příprava a garantování vlastních kurzů;
Vedení a oponování kvalifikačních prací; Účast na státních závěrečných zkouškách a obhajobách kvalifikačních prací bakalářského a magisterského stupně a na rigorózním řízení; .
Podíl na výstupech vědecko-výzkumné činnosti se zaměřením na pedagogiku;
Účast na grantových a projektových aktivitách fakulty včetně jejich přípravy; Podíl na přípravě akreditačních materiálů; Podíl na propagačních aktivitách fakulty.

Jaké jsou kvalifikační předpoklady: Doktorský titul v oboru pedagogika, obecná didaktika nebo v příbuzném oboru; Předchozí pedagogická a vědecko-výzkumná činnost v oblasti pedagogiky a didaktiky; Výborné komunikační a pedagogické dovednosti; Znalost anglického jazyka na úrovni alespoň B2; Zkušenosti s vedením studentů, seminářů nebo kurzů; Dobrá orientace ve vzdělávací politice, zkušenosti s komunikací s MŠMT.

Na co se u nás můžete těšit: Garance evropských standardů daných Evropskou chartou pro výzkumníky, https://euraxess.ec.europa.eu/euraxess/charter-code-researchers; Tvůrčí svoboda, podpora profesního a osobního rozvoje; Pracovní úvazek 100 %, smlouva na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou; Flexibilní pracovní doba, 8 týdnů dovolené, výkonnostní odměny dle karierního řádu fakulty; Příspěvek na stravování, zvýhodněné mobilní tarify a bankovní služby, Microsoft Office zdarma do soukromých zařízení, možnost využití univerzitní školky.; Jazykové a zaměstnanecké kurzy.

Nástup: dle dohody
Písemné přihlášky (životopis a motivační dopis) posílejte elektronicky na jobs@prf.jcu.cz do 25. 9. 2024. Více informací o fakultě na www.prf.jcu.cz

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Doktorské (vědecká výchova)

Benefity

  • Závodní stravování
  • Dovolená navíc
  • Předškolní zařízení

Umístění pracovní pozice

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 33 000–40 000 Kč
Pracoviště: Branišovská 1760, 37005 České Budějovice
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Životopis
E-mail: jobs@prf.jcu.cz
ID inzerátu: 818784

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Životopis
E-mail: jobs@prf.jcu.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.