Úředník/úřednice-sociální pracovník/pracovnice Oddělení sociální práce MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Praha-východ
  • HPP
  • nástup ihned
  • Pro ZTP

Popis

Upřesňující údaje:

Charakteristika vykonávané práce: výkon státní správy a samosprávy: výkon činností sociální práce podle § 109 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, zejména sociální poradenství, zajišťování potřeb obce - koordinace poskytování sociálních služeb v území, komunitní plánování sociálních a návazných služeb. Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem.
Kvalifikační předpoklady vzdělání k výkonu povolání sociálního pracovníka podle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.

Jiné požadavky pro vykonávanou práci: orientace v oblasti sociální politiky a sociální práce, praxe na úseku sociální politiky a sociální práce vítána, osvědčení o vykonání zkoušky zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost v sociálních službách výhodou, znalost legislativních předpisů souvisejících s vykonávanou činností výhodou, schopnost samostatného řešení problémů a samostatného rozhodování, dobré komunikační schopnosti, empatie a sociální cítění, ochota k dalšímu vzdělávání, přesnost, spolehlivost, pečlivost a flexibilita, uživatelská znalost práce na PC, administrativní dovednosti, řidičské oprávnění skupiny B. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.

Zaměstnanecké výhody:
stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí, finanční dar při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Umístění pracovní pozice

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 25 280–37 170 Kč
Pracoviště: Masarykovo náměstí 1/6, 25001 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy, Osoby se zdravotním postižením
Kontaktní osoba: Mgr. Alice Benediktová DiS.
Telefon: 326653805, 739602066
ID inzerátu: 819454

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Mgr. Alice Benediktová DiS.
Telefon: 326653805, 739602066

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.