Dentální hygienistka pro novou ordinaci u Berouna

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • Beroun
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Náplň práce
Připojte se k nám v naší nově otevřené ordinaci, která je vybavena nejnovějšími technologiemi od značky Sirona, včetně pokročilého CBCT Sirona Axeos 2D/3D rentgenu. Hledáme zubní hygienistku, která se chce podílet na poskytování špičkové péče a přispívat ke zdraví úsměvů našich pacientů. Naše ordinace je situovaná ve strategické lokalitě s výbornou dostupností jak do Prahy, tak do Plzně, a nabízíme možnost parkování přímo ve dvoře.

Požadujeme
Zubní hygienistka s odbornými znalostmi a skutečnou vášní pro dentální hygienu, která má zájem o osobní i profesní růst. Očekáváme schopnost samostatné práce, vstřícný přístup k pacientům a zájem o neustálé zdokonalování v oboru.

Nabízíme
Atraktivní měsíční odměny v rozmezí 40,000 - 70,000 Kč, závislé na zkušenostech a kvalitě odvedené práce. Práci v přátelském a podporujícím týmu s přímým přístupem k nejnovějším technologiím a technikám v oblasti dentální hygieny. Možnost ubytování v nově zařízeném bytě přímo vedle ordinace pro kandidáty z vzdálenějších oblastí. Nabízíme také šanci na profesní rozvoj a pravidelná školení pod vedením zkušených specialistů v oboru.

Umístění pracovní pozice

ORACTIV s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 40 000–70 000 Kč
Pracoviště: Za Úvozem 227, 26701 Trubín
Kontaktní osoba: Valerie Bräuerová
E-mail: valerie.bra@seznam.cz
Telefon: 739659057
ID inzerátu: 820066

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Valerie Bräuerová
E-mail: valerie.bra@seznam.cz
Telefon: 739659057

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.