Vedoucí učitel/ka mateřské školy

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Ústí nad Orlicí
  • HPP
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Co můžete očekávat:
Stanete se součástí inovativního pedagogického týmu zavedené soukromé MŠ s rozšířenou výukou anglického jazyka rodilým mluvčím. V historické budově na žambereckém náměstí a na naší školní zahradě budete pečovat o smysluplnou, nápaditou a tvořivou organizaci vzdělávacích a výchovných aktivit dětí věkově smíšené třídy. Děti budete doprovázet během činností v centrech aktivit vzdělávacího programu Začít spolu. Budete spolupracovat s pedagogickým sborem naší základní školy na některých školních projektech a akcích.

Co Vám můžeme nabídnout:
Práci, která poskytne prostor Vašim nápadům a kreativitě. Práce s jednou maximálně 18-ti členou skupinou dětí různého věku. Nadstandardní platové ohodnocení. Příjemnou atmosféru mezi dětmi, pedagogy a rodiči. Perspektivu dlouhodobé spolupráce. Čekají na Vás zvídavé, živé a tvořivé děti a jejich rodiče, kteří jsou připraveni spolupodílet se na aktivitách školky.

Jak si Vás představujeme:
Rád/a se díváte na svět dětskýma očima, máte rád/a děti a děti mají rády Vás. S dětmi umíte komunikovat a rozumíte jejich řeči. Jste aktivní, hýříte nápady a dokážete je zodpovědně realizovat. Rád/a se učíte novým věcem. Pracujete samostatně a spolehlivě, Vaše práce Vás těší. Máte komunikační, organizační, manažerské a prezentační schopnosti, vystupujete reprezentativně. Máte základní ekonomické znalosti, znalost problematiky školství a aktuálních školských předpisů. Máte pedagogické vzdělání, ovládáte výborně český jazyk, alespoň komunikativně jazyk anglický.

Kontakt: e-mailem

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Umístění pracovní pozice

Základní škola Erudio Orlicko

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 33 000–38 000 Kč
Pracoviště: Velký Hájek 1554, 56401 Žamberk
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Mgr. Ing. Táňa Pavlišová
E-mail: tana.pavlisova@program-erudio.cz
Telefon: 603 169 216
ID inzerátu: 821660

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Mgr. Ing. Táňa Pavlišová
E-mail: tana.pavlisova@program-erudio.cz
Telefon: 603 169 216

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.