Pracovník ve výrobě - výroba sportovních potřeb

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Karviná
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Hledáme novou kolegyni na pracovní pozici PRACOVNÍK VE VÝROBĚ do naší moderní, rodinné firmy v Havířově, která se zabývá již přes 30 let výrobou sportovního vybavení a doplňků převážně zaměřených na vodní sporty. Firma své produkty vyváží téměř výhradně zahraničním odběratelům v Evropě, ale i jinde ve světě. www.spboarding.com

Pracovní pozice zahrnuje primárně zapojení se do manuálního výrobního procesu sportovních výrobků na jedné nebo více z následujících pracovních pozic - přípravář výroby - pracovník lepící dílny - pracovník produktové kompletace - pracovník balení a expedice, v případě zájmu a dovedností uchazeče je možno také zastávat pracovní pozici v dílně šicí.

Uchazeč musí mít zkušenost z výrobního procesu z předešlého zaměstnaní, musí mít ochotu pracovat manuálně, v kolektivu, být komunikativní, cílevědomí a energický a připravený se učit novým věcem a dovednostem. Hledáme aktivního člověka, který má snahu sám sebe zdokonalovat, nebojí se případných výzev a problému, ba naopak má snahu je řešit s cílem co nejlepšího výsledku, člověka, který nám časem pomůže svými nápady a šikovností firmu a naše produkty dále rozvíjet, tak ať se i nadále mohou řadit mezi absolutní světovou špičku, kde patří již dnes.

V případě oboustranné spokojenosti a šikovnosti uchazeče, je možno v relativně krátkém časovém úseku dosáhnout kariérního růstu v rámci naší společnosti na vyšší pozice s návazností na výrobu a výrobní proces.

Jelikož je naše společnost primárně orientována na zahraniční klientelu, je zde také možnost každodenně využít znalosti cizích jazyků, zejména angličtiny, ať už písemnou, tak i mluvenou formu pro komunikaci s našimi odběrateli, či dodavateli.

Vzhledem k poměrně originálnímu zaměření naší firmy, kdy je v Evropě pouze jeden další výrobce zaměřený na daný produkt, je práce velmi zajímavá, akční, kreativní a rozmanitá. Uchazeč o práci nemusí mít žádné dřívější zkušenosti s výrobou sportovních produktů. V případě oboustranné spokojenosti rádi postupně vše vysvětlíme a zaučíme.

V případě zájmu, nebo pro více informací nás prosím kontaktujte.
Telefonicky od 8.00 hod. do 16.00 hod. nebo e-mailem

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Umístění pracovní pozice

Santarius s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 20 000–35 000 Kč
Pracoviště: Závodní 470/3, 73564 Havířov
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Martin Santarius
E-mail: martinsantarius@spboarding.com
Telefon: 731 158 337
ID inzerátu: 822130

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Martin Santarius
E-mail: martinsantarius@spboarding.com
Telefon: 731 158 337

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.