PROJEKTOVÝ/Á MANAŽER/KA PRO FAKULTU STROJNÍ

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Liberec
  • HPP
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

CHARAKTERISTIKA: metodická podpora pracovišť fakulty související s přípravou národních

a mezinárodních projektů, jejich realizací a zajištěním jejich udržitelnosti, vyhledávání vhodných dotačních příležitostí, komunikace s pracovišti fakulty, spolupráce na přípravě, koordinaci a řešení národních a mezinárodních projektů po věcné, finanční i administrativní stránce, vedení ekonomické, personální a provozní agendy projektů, administrativní podpora projektového týmu, komunikace s partnery projektu a s poskytovateli podpory, zpracování podkladů pro monitorovací zprávy, součinnost při věcných a finančních kontrolách projektů, zajišťování archivace a udržitelnosti projektů. VZDĚLÁNÍ A DOVEDNOSTI: SŠ/VŠ vzdělání nejlépe ekonomického směru, vhodné i pro absolventy, zkušenost se samostatným vedením administrativy výhodou, výhodou orientace v projektové problematice, zkušenost s prací na projektech a základní orientace v související legislativě ČR, znalost AJ v písemné i mluvené formě alespoň na úrovni A2, vyšší úroveň výhodou, znalost práce na PC (MS Office), pečlivost, komunikativnost a samostatnost, analytické schopnosti, organizační schopnosti a zkušenosti, kreativitu. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, popř. dle dohody, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou v délce 1 roku s možností prodloužení. NÁSTUP: říjen 2024/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: tarifní mzda a mzdová třída B6 v závislosti na dosaženém vzdělání a odborné praxi, dle vnitřního mzdového předpisu, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.

Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc.
Přihlášku se strukturovaným profesním životopisem, motivačním dopisem a kopií dokladu o ukončeném vzdělání zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 25.9.2024. Volné místo je od 23.08.2024 zveřejněno na úřední desce TUL.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)
  • Práce s PC - MS Office

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní) — úroveň A2

Benefity

  • Ubytování
  • Závodní stravování
  • Dovolená navíc

Umístění pracovní pozice

Technická univerzita v Liberci

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 30 000 Kč
Pracoviště: Studentská 1402/2, 46001 Liberec
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz
ID inzerátu: 822244

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.